Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Events i Esbjerg Kommune

Læs om de forskellige events der ligger i sommerhalvåret. 

Musikfestivaller og kultur

BackYard Stage

BackYard Stage er Esbjergs nye endagsfestival for de unge mellem 18 og ca. 25 år. Festivalen finder sted i starten af juni midt i Vognsbølparken, hvor lækre beats fra nogle af landets største upcoming navne sender sommervibes ud til hele Esbjerg.

Læs mere om BackYard Stage

Vi Elsker Heroes

Vi Elsker Heroes er en endagsfestival, hvor man hylder alle de store idoler fra 90’erne og 00’erne. Hvis du kan skråle med på alle sangene fra dengang, er det en festival for dig!

Læs mere om Vi Elsker Heroes

Sommerunderholdning i Byparken

Så er der igen masser af gratis koncerter under åben himmel i Byparken. Sommerunderholdning er tilbage hver onsdag i juli klokken 19.30.

Læs mere om Sommerunderholdning i Byparken

Grøn

Tag til den tilbagevendende musikfestival Grøn, der altid byder på både nye og velkendte navne fra den danske musikscene.

Læs mere om Grøn koncert

Ribelund Festival

Er du klar til en hyggelig festival, hvor der bliver skruet maks op for dansktoppen, så skal du tage med til Ribelund Festival. Festivalen er for alle musikelskere og særligt tilrettelagt for folk med udviklingshandicap.

Læs mere om Ribelund Festival

Kultursamtale

Kultursamtale er for alle der er interesseret i Esbjerg Kommunes kulturliv, ligegyldig om du er kulturskaber, kulturbidrager eller kulturforbruger.

Læs mere om Kultursamtale

Ribe Jazzfestival

Ribe byder op til internationalt og dansk jazz, når byens store jazzfestival lukker dørene op for svingende og sansemættende musik i Ribe by.

Læs mere om Ribe Jazzfestival

Byfester

Bramming Kulturnat

Den første torsdag i juni bobler Bramming over af kulturelle oplevelser, når byens foreninger og ildsjæle inviterer til Kulturnat. Kom og oplev hvad Bramming har at byde på til en super hyggelig aften i byens gader.

Læs mere om Bramming Kulturnat

Esbjerg Pride

Gå med i Esbjerg Pride Parade og vær med til at vise, at Esbjerg accepterer og omfavner plads til forskellighed uanset om man er en del af LGBT+ miljøet eller ej.

Læs mere om Esbjerg Pride

Esbjerg Festuge

Glæd dig til en hel uge, hvor Esbjergs kreative ildsjæle, foreninger og kulturtilbud disker op med et overflødighedshorn af oplevelser, aktiviteter og underholdning.

Læs mere om Esbjerg Festuge

Ribe Classic

Tirsdage fra april til september kan du opleve de flotteste klassiske biler i Ribe og møde andre veteranbilsentusiaster.

Læs mere om Ribe Classic

Ribe Vinfestival

Hvert år i slutningen af august flyder vinen i Ribe. Her samles vinglade mennesker i Ribes gågade til en vaskeægte vinfest, hvor der er mulighed for at smage på vin og delikatesser fra hele verden.

Læs mere om Ribe Vinfestival

Sport

Stafet for Livet Esbjerg

Vil du tage aktiv del i kampen mod kræft, så er Stafet for Livet en oplagt mulighed. I Esbjerg kan du deltage i stafetten i Veldtofte Idrætspark og alle er velkomne.

Læs mere om Stafet for Livet Esbjerg

Vestkystløbet

Esbjergs mest traditionsrige løb er klar til at sende både børn, unge og ældre ud på en tur i den skønne natur i og omkring Vognsbølparken.

Læs mere om Vestkystløbet

Esbjerg City Half

Oplev Esbjerg i løbeskoene til Esbjerg City Half, der byder på både et halvmaraton og en 10 km rute.

Læs mere om Esbjerg City Half

For børn og unge

Ribe Dyrskue

Kom til Danmarks smukkeste dyrskue på den sidste fredag i juli. Her kan du opleve masser af dyr, underholdning og hygge.

Læs mere om Ribe Dyrskue

Sommerferiesjov

Hver sommer arrangerer Esbjerg Kommune i samråd med de folkeoplysende foreninger i kommunen ”Sommerferiesjov”, som er et tilbud for børn og unge i alderen 0. – 10. klasse.

Læs mere om Sommerferiesjov

Sommerliv

Vær beredt til en bred vifte af underholdning i sommervarmen til Sommerliv.

Læs mere om Sommerliv

Tilføj dit eget event

Kom med i kalenderen

Hvis du selv arrangerer et event, som ikke allerede er med i kalenderen, så kan du tilføje det. Brug formularen herunder til at indtaste det i Kultunauts database, så kommer dit event med her på siden. 

Du kan med fordel også gøre Oplev Esbjerg til medarrangør, hvis du opretter begivenheden på Facebook, så bliver dit event også vist her.