Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Sommerevents i Esbjerg Kommune

Læs om de forskellige events der ligger i sommeren.

Death Coast Festival

Festivallen der bringer metallen tilbage til Esbjerg. Vær forberedt på at blive blæst bagover af den fedeste metal musik - indtil din nakke næsten ikke kan klare mere headbanging.

Læs mere om Death Coast Festival

Esbjerg Festuge

Glæd dig til en hel uge, hvor Esbjergs kreative ildsjæle, foreninger og kulturtilbud disker op med et overflødighedshorn af oplevelser, aktiviteter og underholdning.

Læs mere om Esbjerg Festuge

Esbjerg City Half

Oplev Esbjerg i løbeskoene til Esbjerg City Half, der byder på både et halvmaraton og en 10 km rute.

Læs mere om Esbjerg City Half

Made in Esbjerg

To gange om året kan du i Esbjerg deltage i en særlig musikfestival med masser af spændende musik fra den nationale scene og især det lokale vækstlag.

Læs mere om Made in Esbjerg

Kulturnatten i Bramming

Den første torsdag i juni bobler Bramming over af kulturelle oplevelser, når byens foreninger og ildsjæle inviterer til Kulturnat.

Læs mere om Kulturnatten i Bramming

Ribe Jazzfestival

Ribe byder op til internationalt og dansk jazz, når byens store jazzfestival lukker dørene op for svingende og sansemættende musik i Ribe by.

Læs mere om Ribe Jazzfestival

Ribe Vinfestival

Hvert år i slutningen af august flyder vinen i Ribe. Her samles vinglade mennesker i Ribes gågade til en vaskeægte vinfest, hvor der er mulighed for at smage på vin og delikatesser fra hele verden.

Læs mere om Ribe Vinfestival

Vestkystløbet

Esbjergs mest traditionsrige løb er klar til at sende både børn, unge og ældre ud på en tur i den skønne natur i og omkring Vognsbølparken.

Læs mere om Vestkystløbet