Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Sommerevents i Esbjerg Kommune

Læs om de forskellige events der ligger i sommeren.

Death Coast Festival

Festivallen der bringer metallen tilbage til Esbjerg. Vær forberedt på at blive blæst bagover af den fedeste metal musik - indtil din nakke næsten ikke kan klare mere headbanging.

Læs mere om Death Coast Festival

Esbjerg Festuge

Glæd dig til en hel uge, hvor Esbjergs kreative ildsjæle, foreninger og kulturtilbud disker op med et overflødighedshorn af oplevelser, aktiviteter og underholdning.

Læs mere om Esbjerg Festuge

Esbjerg City Half

Oplev Esbjerg i løbeskoene til Esbjerg City Half, der byder på både et halvmaraton og en 10 km rute.

Læs mere om Esbjerg City Half

Grøn

Tag til den tilbagevendende musikfestival Grøn, der altid byder på både nye og velkendte navne fra den danske musikscene.

Læs mere om Grøn

Kulturnatten i Bramming

Den første torsdag i juni bobler Bramming over af kulturelle oplevelser, når byens foreninger og ildsjæle inviterer til Kulturnat.

Læs mere om Kulturnatten i Bramming

Kultursamtale

Kultursamtale er for alle der er interesseret i Esbjerg Kommunes kulturliv, ligegyldig om du er kulturskaber, kulturbidrager eller kulturforbruger.

Læs mere om Kultursamtale

Made in Esbjerg

Hver sommer kan du deltage i en helt særlig musikfestival i Esbjerg, der hylder en masse af spændende musik fra den nationale scene og især det lokale vækstlag.

Læs mere om Made in Esbjerg

Ribe Classic

Tirsdage fra april til september kan du opleve de flotteste klassiske biler i Ribe og møde andre veteranbilsentusiaster.

Læs mere om Ribe Classic

Ribe Jazzfestival

Ribe byder op til internationalt og dansk jazz, når byens store jazzfestival lukker dørene op for svingende og sansemættende musik i Ribe by.

Læs mere om Ribe Jazzfestival

Ribe Vinfestival

Hvert år i slutningen af august flyder vinen i Ribe. Her samles vinglade mennesker i Ribes gågade til en vaskeægte vinfest, hvor der er mulighed for at smage på vin og delikatesser fra hele verden.

Læs mere om Ribe Vinfestival

Sommerferiesjov

Hver sommer arrangerer Esbjerg Kommune i samråd med de folkeoplysende foreninger i kommunen ”Sommerferiesjov”, som er et tilbud for børn og unge i alderen 0. – 10. klasse.

Læs mere om Sommerferiesjov

Sommerliv

Vær beredt til en bred vifte af underholdning i sommervarmen til Sommerliv.

Læs mere om Sommerliv

Vestkystløbet

Esbjergs mest traditionsrige løb er klar til at sende både børn, unge og ældre ud på en tur i den skønne natur i og omkring Vognsbølparken.

Læs mere om Vestkystløbet

Vi Elsker Heroes

Vi Elsker Heroes er en endagsfestival, hvor man hylder alle de store idoler fra 90’erne og 00’erne. Hvis du kan skråle med på alle sangene fra dengang, er det en festival for dig!

Læs mere om Vi Elsker Heroes

Tilføj dit eget event

Kom med i kalenderen

Hvis du selv arrangerer et event, som ikke allerede er med i kalenderen, så kan du tilføje det. Brug formularen herunder til at indtaste det i Kultunauts database, så kommer dit event med her på siden. 

Du kan med fordel også gøre Oplev Esbjerg til medarrangør, hvis du opretter begivenheden på Facebook, så bliver dit event også vist her.