Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Events i Esbjerg Kommune

Læs om de forskellige events der ligger i sommerhalvåret. 

Musikfestivaller og kultur

Suset Festival

Suset Festival sætter scenen til to magiske musikdag på Esbjerg Havn. Mærk vinden i ryggen, kildren i maven og suset fra Vesterhavet.

Læs mere om Suset

Vi Elsker Heroes

Vi Elsker Heroes er en endagsfestival, hvor man hylder alle de store idoler fra 90’erne og 00’erne. Hvis du kan skråle med på alle sangene fra dengang, er det en festival for dig!

Læs mere om Vi Elsker Heroes

Grøn

Tag til den tilbagevendende musikfestival Grøn, der altid byder på både nye og velkendte navne fra den danske musikscene.

Læs mere om Grøn koncert

Esbjerg Pride

Gå med i Esbjerg Pride Parade og vær med til at vise, at Esbjerg accepterer og omfavner plads til forskellighed uanset om man er en del af LGBT+ miljøet eller ej.

Læs mere om Esbjerg Pride

Sommerliv

Vær beredt til en bred vifte af underholdning i sommervarmen til Sommerliv.

Læs mere om Sommerliv

Ribe Dyrskue

Kom til Danmarks smukkeste dyrskue i Ribe. Her kan du opleve masser af dyr, underholdning og hygge.

Læs mere om Ribe Dyrskue

Esbjerg Festuge

Glæd dig til en hel uge, hvor Esbjergs kreative ildsjæle, foreninger og kulturtilbud disker op med et overflødighedshorn af oplevelser, aktiviteter og underholdning.

Læs mere om Esbjerg Festuge

Ribelund Festival

Er du klar til en hyggelig festival, hvor der bliver skruet max. op for dansktoppen, så skal du tage med til Ribelund Festival. Festivalen er for alle musikelskere og særligt tilrettelagt for folk med udviklingshandicap.

Læs mere om Ribelund Festival

Kultursamtale

Kultursamtale er for alle der er interesseret i Esbjerg Kommunes kulturliv, ligegyldig om du er kulturskaber, kulturbidrager eller kulturforbruger.

Læs mere om Kultursamtale

Ribe Jazzfestival

Ribe byder op til internationalt og dansk jazz, når byens store jazzfestival lukker dørene op for svingende og sansemættende musik i Ribe by.

Læs mere om Ribe Jazzfestival

Gadens Stemmer

Gå med på en tankevækkende og forunderlig rejse gennem Esbjergs gader. "Gadens Stemmer" er byens ægte stemmer. Hjemløse deler personlige fortællinger og oplevelser om livet på gaden. Oplev byen på en rørende og gribende måde.

Læs om Gadens Stemmer

Byfester

Ribe Vinfestival

Hvert år flyder vinen i Ribe under vinfestivalen. Her samles vinglade mennesker i gågaden til en vaskeægte vinfest, hvor der er mulighed for at smage på vin og delikatesser fra hele verden.

Læs mere om Ribe Vinfestival

Bramming Kulturnat

Bramming bobler over af kulturelle oplevelser, når byens foreninger og ildsjæle inviterer til Kulturnat. Kom og oplev hvad Bramming har at byde på til en super hyggelig aften i byens gader.

Læs mere om Bramming Kulturnat

Ribe Classic

Oplev de flotteste klassiske biler og møde andre veteranbilsentusiaster til Ribe Classic.

Læs mere om Ribe Classic

Bramming Byfest

Kom og oplev Bramming Byfest, der er fuld af fællesskab og feststemning. Byen forvandles til en stor fest, hvor der er alt fra musik til tivoli og børneunderholdning på programmet.

Læs mere om Bramming Byfest

For børn og unge

Fiskeauktion for børn og turister på Esbjerg Havn

Auktionarius er klar med havfriske fisk, når fiskeauktionen genopstår hver sommer for børn og turister i de gamle auktionshaller på Esbjerg Havn.

Kom med under hammeren

Sommerferiesjov

Hver sommer arrangerer Esbjerg Kommune i samråd med de folkeoplysende foreninger i kommunen ”Sommerferiesjov”, som er et tilbud for børn og unge i alderen 0. – 10. klasse.

Læs mere om Sommerferiesjov

Ribe Dyrskue

Kom til Danmarks smukkeste dyrskue i Ribe. Her kan du opleve masser af dyr, underholdning og hygge.

Læs mere om Ribe Dyrskue

ColorFun

ColorFun er et løb, der samler både familien, vennerne og kollegaer. Det handler nemlig ikke om at gennemføre de 5 km hurtigst, men om at løbe, imens du har en sjov, sprudlende og farverig dag.

Læs mere om ColorFun her

Sport

ColorFun

ColorFun er et løb, der samler både familien, vennerne og kollegaer. Det handler nemlig ikke om at gennemføre de 5 km hurtigst, men om at løbe, imens du har en sjov, sprudlende og farverig dag.

Læs mere om ColorFun her

Esbjerg City Half

Oplev Esbjerg i løbeskoene til Esbjerg City Half, der byder på både et halvmaraton og en 10 km rute.

Læs mere om Esbjerg City Half

Stafet for Livet Esbjerg

Vil du tage aktiv del i kampen mod kræft, så er Stafet for Livet en oplagt mulighed. I Esbjerg kan du deltage i stafetten i Veldtofte Idrætspark og alle er velkomne.

Læs mere om Stafet for Livet Esbjerg

Vestkystløbet

Esbjergs mest traditionsrige løb er klar til at sende både børn, unge og ældre ud på en tur i den skønne natur i og omkring Vognsbølparken.

Læs mere om Vestkystløbet

Dyk ned i eventkalenderen

Du kan finde en masse fede begivenheder i Esbjerg Kommune.

Få overblikket i eventkalenderen

Tilføj dit eget event

Kom med i kalenderen

Hvis du selv arrangerer et event, som ikke allerede er med i kalenderen, så kan du tilføje det. Brug formularen herunder til at indtaste det i Kultunauts database, så kommer dit event med her på siden. 

Du kan med fordel også gøre Oplev Esbjerg til medarrangør, hvis du opretter begivenheden på Facebook, så bliver dit event også vist her.