Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Suset Festival

Suset er en musikfestival med tæerne i havnebassinet og solnedgangen i horisonten. Til festivalen spiller musikken lige der, hvor byen møder havnen, og Esbjerg står allerstærkest.

Suset byder på et fedt line up af de største kunstnere fra den danske musikscene og med tiden også internationale topnavne. Missionen er at blæse hele byen omkuld på tværs af generationer i Esbjerg Havns rå og ligefremme industrimiljø, hvor vindmøller, borerigge og kraner danner et unikt bagtæppe for musikken.

Danske topnavne på scenen i 2024

I 2024 rykker Suset for første gang ind på Esbjerg Havn, hvor festivalen bliver skudt i gang med et brag af en premiere den 16. og 17. august. Øverst på plakaten står Nik & Jay, og den legendariske popduo får selskab af fantastiske danske navne som Andreas Odbjerg, D-A-D, Medina, Barselona, Gobs, ICEKIID og Pil. 

I hjertet af Esbjerg

Suset Festival ligger i hjertet af Esbjerg og indtager pladsen i krydsfeltet mellem byen og Esbjerg Havn, så den skriver sig direkte ind i Esbjergs DNA.

Suset er Esbjergs helt egen festival, som ikke findes andre steder, og publikum kan se frem til et par magiske dage, hvor de for alvor kan mærke vinden i ryggen, kildren i maven og suset fra Vesterhavet.

Stærk lokal forankring

Suset Festival er blevet til i et tæt samarbejde mellem Esbjerg Kommune og Live Nation, som hører til verdens absolut største koncertarrangører. Suset er et musikalsk fyrtårn helt ude på kajkanten, og den føjer en helt ny dimension til opfattelsen af Esbjerg.

I spidsen for Suset står Tobias Kippenberger, der er tidligere frontfigur i The Floor is Made of Lava og oprindeligt også selv er esbjergenser med en glødende drøm om at skabe en musikfestival i hjembyen.

For at give plads til Suset flytter virksomheden NorSea Danmarks største baseoperation til et andet sted på havnen i seks uger omkring festivalen. På den måde bidrager virksomheden til at løfte kulturen i Esbjerg til nye højder. 

Suset får en stærk lokal forankring med fokus på lokale leverandører af blandt andet mad og drikke.

Køb billet

Vil du med til Suset Festival, så tag venner og familie under armen og glæd jer til nogle fantastiske dage, når hele byen - og alle der har lyst til at være med - samles i fællessang med tidens største stjerner. Her er grinene store, krammene varme, og der er god plads i både glas og på tallerkener. Det hele serveres med kæmpe store smil.

Adresse:

Susets festivalplads ligger hos NorSea tæt på Dokhavnen. Adressen er Østre Forhavnskaj, 6700 Esbjerg.