Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Naturoplevelser

Fra Marbæk i nord, langs Vadehavet til Ribe i syd. Der venter dig masser af naturoplevelser i Esbjerg Kommune.

Se nogle af vores forslag her

Søg i kalenderen

Du kan finde alle events i vores kalender. Måske leder du efter en koncert, et særligt tilbud for tilflyttere eller en dejlig oplevelse i naturen.

Find det hele i kalenderen

Særligt for børn

Vi har samlet nogle forslag til gode familieture. Se også vores anbefalede steder at besøge og få overblik over de mange gode legepladser.

Sjov for hele familien

Sommerliv

Gratis events hele sommeren

Fra den 29. juni til den 8. august kan du ganske gratis dumpe ind til teaterforestillinger, børneunderholdning og forskellige slags koncerter i Esbjerg, Ribe, Bramming og Gørding.

Mere om Sommerliv 2021

Festugen er tilbage

Esbjerg Festuge

Den 13. - 22. august 2021 har du igen chancen for en masse forskellige oplevelser under festugen. Langt det meste er gratis, og programmet indeholder noget for enhver smag.

Besøg Festugens hjemmeside

Fantasyfestival indtager Hovedbiblioteket

For alle os der elsker fantasy

Vær klar den 18. og 19. september. Fantasyfestival er for både børn, unge og voksne, og igen i år forvandles Hovedbiblioteket til en magisk arena, hvor alt kan ske.

Dyk ned i en verden af fantasy

Vores anbefaling til en udflugt

Myrthuegård

Kom med ud i den enestående natur, hvor I på samme tid er midt i skoven og tæt på stranden. Myrthuegård er et perfekt sted at starte gåturen eller turen på cykel. I sommerferien er der desuden gjort klar til orienteringsløb og lege som i gamle dage.

Læs mere om Myrhuegård