Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Events i Esbjerg Kommune

Læs om de forskellige events, der foregår i Esbjerg Kommune og som afholdes i efterårssæsonen.

Kultur og musik

Kulturens Døgn i Esbjerg

Oplev Kulturens Døgn i Esbjerg, hvor byens kulturinstitutioner byder indenfor til et helt døgn fyldt med oplevelser, musik, kultur og poesi.

Læs mere om Kulturens Døgn i Esbjerg

Ribes Kulturnat

Gå ikke glip af den spændende kulturnat i Ribe. Der er oplevelser for hele familien ved hvert gadehjørne og hver eneste snoning i byens skæve stræder.

Læs mere om Ribes Kulturnat

Gadens Stemmer

Gå med på en tankevækkende og forunderlig rejse gennem Esbjergs gader. "Gadens Stemmer" er byens ægte stemmer. Hjemløse deler personlige fortællinger og oplevelser om livet på gaden. Oplev byen på en rørende og gribende måde.

Læs om Gadens Stemmer

Fantasyfestival

Det er på Fantasyfestival den gode historie findes. Det er også her fantasy-genren udfoldes i alle dens magiske former, både indenfor film, bøger, musik og spil.

Læs mere om Fantasyfestival

Rued Langgaard Festival

Oplev musik fra Ribes kendte organist og komponist Rued Langgaard til den årlige Rued Langgaard Festival, hvor årets tema præsenteres i toner, ord, kunst, film og litteratur.

Læs mere om Rued Langgaard Festival

Blå Døre

Oplev åbne atelierdøre i Esbjerg, når kunstnersammenslutningen Blå Døre byder kunstinteresserede indenfor i deres atelier til den årlige kunstbegivenhed.

Læs mere om Blå Døre

BIFALDfestival

Er du vild med eksperimenterende og original scenekunst, så tag et smut forbi BIFALDfestivalen ved Kulturhuset Platformen i Esbjerg Ø.

Læs mere om BIFALD

Fest og mærkedage

Bierfest i Esbjerg

Hop i din bedste Heidi tyrolertøj eller lederhosen og hold en fest med kædedans, tyrolermusik og fadbamser.

Læs mere om bierfest i Esbjerg

Flagdag

Den 5. september er der Flagdag for Danmarks udsendte, også i Esbjerg er vi klar til at hædre de personer, der er eller har været udsendt på en mission for Danmark.

Læs mere om Flagdag

Foreningernes Dag

Mere end 30 forskellige foreninger viser sig frem på Torvet i Esbjerg og de omkring liggende gader. Alle interesserede kan enten prøve en ny fritidsaktivitet eller få en snak ved de mange forskellige stande.

Læs mere om Foreningernes Dag

For børn og unge

Slå dig løs på isen til isdisco

Skøjtesæsonen er i gang! Få en festlig aften med ungerne, vennerne eller kærsten til isdisco i Granly Hockey Arena i Esbjerg.

Læs mere om isdisco i Esbjerg

SNIK SAKS SØNDAG

SNIK SAKS SØNDAG er et åbent og kreativt værksted for børnefamilier, hvor I kan hygge jer med kunsten som omdrejningspunkt.

Læs mere om SNIK SAKS SØNDAG

Extreme Kids Challenge

Nu er det ungernes tur til at vise de voksne, hvor seje I er. Du bestemmer selv, om du vil løbe ruten på 3 km eller I nupper den på 5 km. Uanset hvad, så BLIVER DET HÅRDT at gennemføre Extreme Kids Challenge, men vi lover, at det også bliver mega fedt.

Læs mere om Extreme Kids Challenge

Energiens Folkemøde

Oplev energien i Esbjerg til Energiens Folkemøde, hvor alt det nye indenfor grøn energi og omstilling er omdrejningspunktet.

Læs mere om Energiens Folkemøde

Sport

Esbjerg Extreme Challenge

Den ultimative udfordring. Lyder det som noget for dig? Så meld dig til Esbjerg Extreme Challenge og deltag i et af landets fedeste OCR løb.

Læs mere om Esbjerg Extreme Challenge

Tøseløbet i Bramming

Er du vild med tøsehygge og en god omgang motion, så er Tøseløbet i Bramming lige noget for dig. Her kan du løbe både 4,9 og 8,9 km og så hygges der med fællesspisning og masser af præmier bagefter.

Løb videre mod Tøseløbet

Dyk ned i eventkalenderen

Du kan finde en masse fede begivenheder i Esbjerg Kommune.

Få overblikket i eventkalenderen

Tilføj dit eget event

Kom med i kalenderen

Hvis du selv arrangerer et event, som ikke allerede er med i kalenderen, så kan du tilføje det. Brug formularen herunder til at indtaste det i Kultunauts database, så kommer dit event med her på siden. 

Du kan med fordel også gøre Oplev Esbjerg til medarrangør, hvis du opretter begivenheden på Facebook, så bliver dit event også vist her.