Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Efterårsevents i Esbjerg Kommune

Læs om de forskellige events der ligger i efteråret.

Energiens Folkemøde

Oplev energien i Esbjerg til Energiens Folkemøde, hvor alt det nye indenfor grøn energi og omstilling er omdrejningspunktet.

Læs mere om Energiens Folkemøde

Esbjerg Extreme Challenge

Den ultimative udfordring. Lyder det som noget for dig? Så meld dig til Esbjerg Extreme Challenge og deltag i et af landets fedeste OCR løb.

Læs mere om Esbjerg Extreme Challenge

Fantasyfestival

Det er på Fantasyfestival den gode historie findes. Det er også her fantasy-genren udfoldes i alle dens magiske former, både indenfor film, bøger, musik og spil.

Læs mere om Fantasyfestival

Flagdag

Den 5. september er der Flagdag for Danmarks udsendte, også i Esbjerg er vi klar til at hædre de personer, der er eller har været udsendt på en mission for Danmark.

Læs mere om Flagdag

Kulturens Døgn i Esbjerg

Oplev Kulturens Døgn i Esbjerg, hvor byens kulturinstitutioner byder indenfor til et helt døgn fyldt med oplevelser, musik, kultur og poesi.

Læs mere om Kulturens Døgn i Esbjerg

Ribes Kulturnat

Gå ikke glip af den spændende kulturnat i Ribe. Der er oplevelser for hele familien ved hvert gadehjørne og hver eneste snoning i byens skæve stræder.

Læs mere om Ribes Kulturnat

Rued Langgaard Festival

Oplev musik fra Ribes kendte organist og komponist Rued Langgaard til den årlige Rued Langgaard Festival, hvor årets tema præsenteres i toner, ord, kunst, film og litteratur.

Læs mere om Rued Langgaard Festival