Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Ribelund Festival

Er du klar til en hyggelig festival, hvor der bliver skruet max. op for dansktoppen, så skal du tage med til Ribelund Festival, der finder sted hvert år i august i de smukkeste omgivelser i Ribe.

Udviklingscenter Vest er igen klar til at slå dørene op for Ribelund Festival på plænerne ved Ribelund i centrum af Ribe onsdag den 21. august 2024 .

Ribelund Festivalen er tilrettelagt for mennesker med udviklingshæmning, men alle musikelskere velkomne – uanset om du har et handicap eller ej.

Musikken på festivalen

Kunstnerne

På programmet til Ribelund Festival 2024 er Udviklingscenter Vests eget orkester Bluebird, Midt om natten og ikke mindst Kandis. Herudover sørger DJ Rechnagel for at alle kan skråle med på alle de gamle klassikere.

Billetter og tidspunkt

Ribelund Festival løber af stablen onsdag den 21. august 2024 fra klokken 11.00-18.00. Madboderne har åbent til kokken 17.30.

Drikkevarer kan købes på pladsen, og må derfor ikke medbringes.

 

Billetterne koster 400 kroner og kan købes på telefon: 7616 8405 eller direkte ved indgangen.

Vidste du…

… at festivaldeltagere med et handicap, som har brug for at have en ledsager med til festival, kan få ledsageren gratis med?

Få et minde med hjem

Aktivitetsteltet

Det store aktivitetstelt byder altid på spændende aktiviteter.

På festivalpladsen finder du også den alsidige grillbod, pølsevogn, kaffe & kage bod, drikkevarer og infobod med et væld af merchandise, så du kan få et minde om dagen med hjem.

Frivillige hjælpere

Uden de frivillige hjælpere inden Ribelund Festival. Det er nemlig de frivillige hjælpere, der sørger for, at alt spiller max. på festivalen. Så husk lige at sende dem et stort smil og giv dem en high-five, når du møder dem på festivalen.

Hvem står bag festivalen?

Udviklingscenter Vest

Udviklingscenter Vest er Esbjerg Kommunes samlede tilbud til voksne mennesker med udviklingshandicap. Derfor er Ribelund Festivalens primære publikum Ribelunds egne beboere og borgere med handicap. Alle er meget velkomne til at deltage i festivalen.

Find vej til festivalen

Festivalen er beliggende lige ned til Ribe Å, bag rutebilstationen ved Vedels Anlæg i Ribe.

Indgang fra Ribelund-området ved Kastanie Allé og Pile Allé.