Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

ColorFun Esbjerg

Er du klar til Esbjergs mest farverige motionsløb fyldt med masser af sjov, skum, musik og en eksplosion af farver?

ColorFun er et løb, der samler både familien, vennerne og kollegaer. Det handler nemlig ikke om at gennemføre de 5 km hurtigst, men om at løbe, imens du har en sjov, sprudlende og farverig dag.

Oplev en verden af farver og sjov

ColorFun Esbjerg er din ultimative destination for en oplevelse, der vil bringe smil på læberne og farve i tilværelsen. ColorFun er fyldt med aktiviteter, der vil udfordre din fantasi og vække din indre kunstner, alt sammen imens du får rørt dig på ruten, hvor du løber igennem flere farveporte og virkelig får sat kulør på tilværelsen.

ColorFun lige midt i Vognsbølparken

Det farverige løb foregår i Vognsbølparken midt i Esbjerg. Både start og målområde findes inde ved Gryden, mens ruten leder deltagerne rundt i hele Vognsbølparken.

På festpladsen sørger DJ`s og dansere for den gode stemning og masser af farve. Der vil være barvogn, foodtrucks og sjove aktiviteter for både børn og voksne.

En festlig rute

På ruten er der ved hver km opsat farvestationer, hvor der kastes med masser af farve. Når I er kommet i mål, er DJ´en klar til at lave en fest med masser af musik, konkurrencer og præmier. Det bliver sjovt og hyggeligt.

Aktiviteter for alle aldre

Uanset om du er ung eller gammel, så er du velkommen til ColorFun i Esbjerg. Du kan vælge enten at prøve kræfter med vores unikke farveløb eller slå dig løs på det kreative legeområder, hvor de yngste kan udfolde deres kreativitet på sjove og fantasifulde måder.

Planlæg dit besøg

På løbsdagen skal du bare have hvidt tøj på, så sørger ColorFun for, at I er farvet godt til i alverdens farver.

Besøg ColorFuns hjemmeside for mere information om billetter, priser og dato.

Adresse

Vognsbølparken, Gl. Vardevej, 6700 Esbjerg