Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Gadens Stemmer: en helt unik byvandring med mennesker, der har levet på gaden

Gå med på en tankevækkende og forunderlig rejse gennem Esbjergs gader. "Gadens Stemmer" er byens ægte stemmer. Det er udsatte mennesker, som deler deres personlige fortællinger, oplevelser og indsigter om livet på gaden. Det er meget mere end blot en byvandring; det er en mulighed for at opleve byen på en rørende og gribende måde. 

Den ægte stemme fortæller om livet på gaden

Med afsæt i deres personlige historier tager Buller og Isa dig med på halvanden times byvandring. Her er stofmisbrug, salg af stoffer, psykisk sårbarhed, vold og hjemløshed hverdag. Du bliver guidet gennem Esbjerg samtidigt med, at du får fortalt en personlig historie fra et liv på bagsiden af samfundet. 

Det er råt, ærligt og lærerigt. Er du klar? 

Anbefalet andersgrænse: 12 år. 

Vidste du...

At Gadens Stemmer er en socialøkonomisk virksomhed, der skaber meningsfuld og lønnet beskæftigelse til udsatte mennesker?

Mød Buller

Buller fortæller om et helt liv med ønsket om at høre til og være en del af noget. Buller har hele sin barndom boet på institutioner og har desværre tunge minder fra stederne. Fra at bo på 9 forskellige børnehjem og ungdomsinstitutioner var det ikke den store omvæltning at komme i fængsel. 

Bullers historie handler om et liv med stoffer, en småkriminel familie og hjemløshed i Esbjerg. Buller starter ved Exnersgade 41, og fortæller ærligt og åbent om sit liv fra gaden. 

Gør dig klar til en personlig og ærlig byvandring, der går udover det sædvanlige. 

Vidste du...

At guiderne er uddannet til at give dig den bedst mulige indsigt i livet på gaden. Håbet er, at der gøres op med fordomme og uvidenhed om hjemløse i Danmark.

Mød Isa

Hvordan går man egentligt fra at være hardcore misbruger og kriminel til at leve et mere normalt liv som clean med fast arbejde, og hvordan knækker man koden til at blive i det rigtige spor? Isa tager dig med på sin rejse ud af hjemløsheden, misbruget og kriminaliteten. Du kommer til at høre om et kaotisk liv med nederlag og nedture, døgnbehandling, kulturforskelle, fængsel og julemærkehjem. 

Kreditering:

De fine billeder er taget af Gadens Stemmer.