Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Ribe Vinfestival

Hvert år i slutningen af august flyder vinen i Ribe. Her samles vinglade mennesker i Ribes gågade til en vaskeægte vinfest, hvor der er mulighed for at smage på vin og delikatesser fra hele verden.

Der er højt humør og klukken i vinglassene, når Ribe vinfestival hvert år i august bringer vinentusiaster sammen i Ribes fine gamle gågade.

Vinimportører fra hele landet sætter boder op i gågaden og fortæller gladelig om deres udvalg, mens de selvfølgelig giver en smagsprøve – der er også flere små vinevents i løbet af festivalens to dage.

Er du en vaskeægte vinkender – eller bare glad for vin? Så er Ribe Vinfestival det perfekte event for dig.

Vin og delikatesser fra hele verden

Liflige dufte og alskens smage

Ribe Vinfestival er et rent mekka for enhver, der elsker en god flaske vin til ganen og lidt godt til maven. Der er vin fra hele verden og lækre delikatesseboder – der kan gøre enhver vinaften til en succes. Hvis du gerne vil holde øje med, hvem der stiller op med lækkerier i boderne til næste vinfestival, kan du holde øje med festivalens hjemmeside, der opdateres, når den næste festivals udstillere er fastlagt.

Køb billetter til en ægte vinfest

Billetter, smageglas og god stemning

Billetter kan købes både som endags og todages billetter. Hold øje med den officielle hjemmeside eller Facebook for at se, hvornår de bliver sat til salg. Smageglas får du udleveret på festivalens glasboder.

Billetter til Ribe Vinfestival

Vidste du...

... at Ribe Vinfestival blev afholdt for første gang i 2005 og arrangeres af Den Lille Vinklub, hvis medlemmer blot tæller fem mand. De mødes over herlig vin og gode oste for at planlægge den næste festival. Det var Verner Thomsen, der øjnede muligheden for en fantastisk festival i Ribe efter hans mange år som handlende i Ribes gågade.

Fem mand… til en hel festival? Tænker du måske. Heldigvis får den lille klub hjælp til festivalen af en række frivillige vinsjæle.

Adresse:

Gågaden i Ribe

 

Her er de fede billeder fra:

Alle billederne er fra Ribe Vinfestivals fotoarkiv og er brugt med godkendelse fra Ribe Vinfestival.