Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Vi Elsker Heroes

Der er skruet helt op for kærligheden til vores idoler fra 90’erne og 00’er til endagsfestivalen Vi Elsker Heroes, der gæster Esbjerg i august.

Vi Elsker Heroes stiller i en legendarisk stærk startopstilling i Vognsbølparken i august med mere end 20 artister og DJ’s.

Du kan glæde dig til at opleve den magiske stemning med garanti for musikalsk nostalgi med hitperler i de 13 timer, der skal festes i de fantastiske rammer i Vognsbølparken.

Nostalgi fra 90’erne og 00’erne

90’erne og 00’erne er indbegrebet af langtidsholdbar festmusik og ikoniske boy- og girlbands. Aqua, Spice Girls, Backstreet Boys og hundredvis andre, der i dag stadig bliver spillet dagligt på de største radiostationer.

Læg dertil ikoniske film og Tv-serier som Titanic og Beverly Hills 90210, internettets udbredelse, mobiltelefonen blev allemandseje, dansk triumf til EM i 1992 for at nævne nogle af de mest skelsættende begivenheder og opfindelser, der har ændret vores verden.

Program og billetsalg

Programmet og kunstnerne bliver løbende lanceret på Vi Elsker Heroes hjemmeside. Her har du også mulighed for at købe forskellige typer billetter. Vi Elsker Heroes er fra 15 år og op efter.

Der er rabat til de hurtige, til dem der går tidligt hjem og så kan du fx købe et armbånd, der inkluderer drinks.

Vidste du…

…at, der skulle gå 10 år, før Vi Elsker valgte at lægge vejen forbi Esbjerg? 2023 var første år med Vi Elsker festival i Danmarks 5. største by, og billetterne blev revet væk.

Hvem står bag?

Hvem står bag?

VI ELSKER står bag verdens største, festligste og mest kærlige fester, der kommer rundt i hele Danmark med deres festkaravane. 2023 var første gang, at karavanen satte kurs mod Esbjerg.

 

Sted

Vognsbølparken, Gl. Vardevej, 6700 Esbjerg

De smukke billeder

Billederne på denne side er taget af Vi Elskers fotografer.