Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Om Oplev Esbjerg

Oplev Esbjerg er din guide til fritidslivet i Esbjerg Kommune, og her kan du få et hurtigt overblik over alle de gode muligheder.

På denne hjemmeside kan du finde alle de events, der foregår i Esbjerg Kommune. Det er også her, vi fremover vil vise alt om kommunens tilbud i naturen i kulturlivet og i vores mange foreninger.

Få dine events med i vores kalender

Hvis du selv arrangerer events, du gerne vil have markedsført, så indtast dem endelig i KultuNauts database. Vi trækker alle events derfra, så hvis du indtaster dit event på denne side, så bliver du også vist her i kalenderen på Oplev Esbjerg:

Indtast event hos KultuNaut

Download logo

Du har mulighed for at downloade Oplev Esbjergs logo i forskellige formater herunder til web og tryksager.

Gå til logoer

Hvem står bag?

Informationerne i Oplev Esbjerg er indsamlet af kommunikationsafdelingen i Esbjerg Kommune. Vi anbefaler løbende forskellige oplevelser, og alle relevante fritidstilbud kan komme med.

Kontakt os endelig, hvis du har tips og tricks til noget, der bør vises her på Oplev Esbjerg - eller giv os besked, hvis du synes, vi har glemt noget vigtigt på vores hjemmeside. Vores kontaktoplysninger står i kontaktboksen.

Ansvarsfraskrivelse

Formålet med denne hjemmeside er at skabe overblik over de mange forskellige fritidstilbud. Listerne er ikke en udtømmende oversigt over de enkelte emner, men kan løbende uddybes. Visning på denne side er ikke det samme som et kvalitetsstempel fra Esbjerg Kommune, men blot forslag til aktiviteter.

Kommunikationsafdelingen i Esbjerg Kommune er ansvarlige for drift og vedligehold, og alle er velkomne til at henvende sig med forslag til tilføjelser eller justeringer.