Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Esbjerg Pride

Esbjerg Pride er en årlig hyldest til mangfoldigheden og kærligheden, hvor byens gader bliver badet i regnbuens farver. Gå med i paraden og vær med til at vise, at Esbjerg accepterer og omfavner plads til forskellighed - uanset om du er en del af LGBT+ miljøet eller ej.

Kærlighedsruten

Paraden ved Esbjerg Pride er en eksplosion af farver og glæde, der fylder gaderne med dansende folk og flag i alle regnbuens farver. Alle er velkomne til at gå med og være en del af fællesskabet, der fejrer kærligheden og mangfoldigheden. Ruten starter ved I.C. Møllerparken og slutter med et brag af en folkefest midt på Torvet i Esbjerg.

En folkefest med vigtigt budskab

Mens arrangørerne lægger op til, at Esbjerg Pride skal være en ny stor folkefest i byen, så er Esbjerg Prides formål også, at der bliver skabt bedre plads til mangfoldighed.

Derfor arbejder Esbjerg Pride hele året rundt på at skabe forståelse og accept af LGBT+ i Esbjerg gennem mindre events, der leder op til paraden.

Frivillige kræfter bag Esbjerg Pride

Esbjerg Pride er drevet af frivillige ildsjæle, der donerer både deres tid og kompetencer til et fælles mål om retten til at være sig selv.

Adresse

Esbjerg midtby