Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Events i Esbjerg Kommune

Læs om de forskellige events, der foregår i Esbjerg Kommune og som afholdes i forårssæsonen.

Kulturoplevelser

Bio By Night

Grib din festivalstol og et lunt tæppe og sæt kursen mod Torvet i Esbjerg den 17. maj 2023, hvor der er Bio By Night. To gratis film under åben himmel. Den første klokken 16.30 er til børnene og den til de voksne starter kl. 19.30.

Kom med til Bio By Night

Kultursamtale efter lukketid

KulturSamtale efter lukketid inviterer til en livlig debat om at måle og veje kulturen. Tirsdag d. 16. maj 2023, kl. 15-18. Gratis adgang men husk tilmelding.

Læs mere om Kultursamtale efter lukketid

Kunstrunden Sydvestjylland

Hvert år i påsken kan du opleve et væld af kunst, kunstnere og værksteder på Kunstrunden Sydvestjylland, hvor dygtige kunstnere i hele området åbner dørene op for gæster.

Læs mere om Kunstrunden Sydvestjylland

Gadens Stemmer

Gå med på en tankevækkende og forunderlig rejse gennem Esbjergs gader. "Gadens Stemmer" er byens ægte stemmer. Hjemløse deler personlige fortællinger og oplevelser om livet på gaden. Oplev byen på en rørende og gribende måde.

Læs om Gadens Stemmer

Byfester og musik

Esbjerg 80'er Fest

Tag dine venner, nabo eller kæreste under armen og syng med på alle klassikerne til Esbjerg 80'er fest. Festivalen er den eneste af sin slags i Danmark.

Læs mere om Esbjerg 80'er Fest

Esbjerg Fuzztival

Tag til Esbjergs fedeste rockfestival, og slå håret ud, mens du headbanger dig gennem weekenden.

Læs mere om Esbjerg Fuzztival

Korskro Hestemarked

Glæd dig til landsdelens største kræmmermarked i begyndelsen af maj, hvor ca. 300 kræmmere er klar til at gøre en god handel med de op imod 50.000 gæster. Hvem ved, måske du går hjem med en ny hest.

Læs mere om Korskro Hestemarked

Motorcykeltræf

Kom ind på Torvet i Esbjerg og oplev den gode stemning, når motorcykelentusiaster lufter deres motorcykler til Påsketræffet.

Læs mere om motorcykeltræffet

Tulipanfesten i Ribe

Kom med til en af Danmarks største og mest traditionsrige byfester med tivoli, fest og musik og gå ikke glip af det flotte tulipanoptog gennem Ribes historiske gader.

Læs mere om Tulipanfesten i Ribe

For børn og unge

Kongekampen

Kom med når Esbjergs studerende dyster om både håneret og den flotte pokal til Kongekampen i en stor dodgeball-turnering under åben himmel i maj i Pulsparken. Efterfesten er for alle over 18 år.

Læs mere om Kongekampen

Isdisco

Fyr op for en festlig aften med isdisco, uanset om du skal finde på noget nyt at underholde børnene med, prøve at imponere en date eller hygge med dine venner.

Læs mere om isdisco her

Natur og bevægelse

Marbækdagen

Tag familien med til den årlige Nationalpark-/Marbækdagen, hvor I er sikret et væld af natur- og kunstoplevelser.

Læs mere om Marbækdagen

Skjern Bank Løbet

Snør løbeskoene og løb ind i foråret til Skjern Bank Løbet i Bramming.

Læs mere om Skjern Bank Løbet

Dyk ned i eventkalenderen

Du kan finde en masse fede begivenheder i Esbjerg Kommune.

Få overblikket i eventkalenderen

Tilføj dit eget event

Kom med i kalenderen

Hvis du selv arrangerer et event, som ikke allerede er med i kalenderen, så kan du tilføje det. Brug formularen herunder til at indtaste det i Kultunauts database, så kommer dit event med her på siden. 

Du kan med fordel også gøre Oplev Esbjerg til medarrangør, hvis du opretter begivenheden på Facebook, så bliver dit event også vist her.