Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Sport og fritid

Er du til fart, spænding og fællesskaber, så glæd dig til at tage del i de fede sportsoplevelser rundt i hele kommunen. Her kan du både heppe på de professionelle eller selv være en del af det aktive fællesskab, hvad enten det er til lands, på vandet eller i luften.

Aqtiv – Esbjergs vandeksperimentarium

Aqtiv er et vandeksperimentarium i lagunen inde bag den kunstige havneø, hvor der er forhindringsbaner, vandpolobaner, svømmebaner, en wakeboard-bane og meget mere, som både øvede og nye vandhunde kan prøve kræfter med.

Læs mere om Aqtiv

GAME Streetmekka Esbjerg

GAME Streetmekka Esbjerg har alt, hvad du kan drømme om af gadeidrætsaktiviteter. Her kan alle dyrke gadeidræt som fx streetbasket, parkour, graffiti, gadefodbold, scoot, streetart, skate og streetdance.

Læs mere om GAME Streetmekka

Maritimt Center

Maritimt Center samler byens mange maritime sportsgrene under samme tag heriblandt roklub, dykkerklubber, sejlsportsforening, havneskole og triatleter.

Læs mere om Maritimt Center

Mentor IT Bikepark

Tag din mountainbike og sus gennem Ådalen, der byder på et spor, hvor du kan øve teknik på ca. 800 meter og et længere spor på 5 km.

Læs mere om Mentor IT Bikepark

Vestkystløbet

Esbjergs mest traditionsrige løb er klar til at sende både børn, unge og ældre ud på en tur i den skønne natur i og omkring Vognsbølparken.

Læs mere om Vestkystløbet

Foreninger

Foreningslivet blomstrer i Esbjerg Kommune, og der er garanteret også noget for din smag.

Læs mere om foreninger