Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Sport og fritid

Er du til fart, spænding og fællesskaber, så glæd dig til at tage del i de fede sportsoplevelser rundt i hele kommunen. Her kan du både heppe på de professionelle eller selv være en del af det aktive fællesskab, hvad enten det er til lands, på vandet eller i luften.

Aqtiv – Esbjergs vandeksperimentarium

Aqtiv er et vandeksperimentarium i lagunen inde bag den kunstige havneø, hvor der er forhindringsbaner, vandpolobaner, svømmebaner, en wakeboard-bane og meget mere, som både øvede og nye vandhunde kan prøve kræfter med.

Læs mere om Aqtiv

Esbjerg Extreme Challenge – den ultimative udfordring

Er du vild med at udfordre dig selv, og har du mod på at tage kampen op med mudder, pigtråd, bildæk, træstammer, gløder, vand, sand og andre spændende forhindringer? Så er Esbjerg Extreme Challenge noget for dig.

Læs mere om Esbjerg Extreme Challenge – den ultimative udfordring

Svømmestadion Danmark

Der er underholdning for hele familien i Svømmestadion Danmark i Esbjerg. Uanset om du vil træne din svømmefærdigheder eller bare gerne vil boltre dig i bølgebassinet, prøve de vilde rutsjebaner, hygge i den lave lagune eller nyde roen i det romerske bad.

Læs mere om Svømmestadion Danmark

Ribe Svømmebad

Slå vejen forbi Ribe Svømmebad, hvis du kan lide at svømme baner, er til vandsjov med familien eller har lyst til at prøve kræfter med AquaPunkt. Ribe svømmebad er det helt rigtige sted for alle vandhunde.

Læs mere om Ribe Svømmebad

Bramming Svømmehal

Bramming Svømmehal er klar med gode oplevelser for vandhunde i alle aldre. Her kan de små plaske i det lune vand, mens de mere vovede kan springe fra vipperne. Der er selvfølgelig også plads til en svømmetur.

Læs mere om Bramming Svømmehal

MTB spor og ruter

Er du vild med en tur i sadlen op og ned ad bakkerne på to hjul, så får du her på siden overblikket over de fede mountainbikespor rundt i hele Esbjerg Kommune.

Læs mere om MTB spor og ruter

GAME Streetmekka Esbjerg

GAME Streetmekka Esbjerg har alt, hvad du kan drømme om af gadeidrætsaktiviteter. Her kan alle dyrke gadeidræt som fx streetbasket, parkour, graffiti, gadefodbold, scoot, streetart, skate og streetdance.

Læs mere om GAME Streetmekka

Maritimt Center

Maritimt Center samler byens mange maritime sportsgrene under samme tag heriblandt roklub, dykkerklubber, sejlsportsforening, havneskole og triatleter.

Læs mere om Maritimt Center

Puls Parken

Er du vild med at være aktiv udenfor, så kig nærmere på mulighederne i Puls Parken i Esbjerg. Her kan du fx spille padel og flexfodbold, og der er også plads til en hyggelig tredje halvleg.

Læs mere om Puls Parken

Udefitness

Du kan benytte fitnessparkerne til at varme op, til en god gang fitness træning eller blot til at give børnene en god mulighed for aktiv leg.

Læs mere om udefitness

Boulder Hulen

Har du lyst til at prøve kræfter på en klatrevæg, hvor du både kan hænge på hovedet og klatre 4,5 meter op, så er Boulder Hulen lige stedet for dig.

Klatr videre til Boulder Hulen

Smukke ridestier

Nyder du naturen fra hesteryg, så har du flere muligheder for at få helt fantastiske oplevelser ved at følge vores mærkede ridestier i både Marbæk, Guldager og Ribe.

Rid videre mod de afmærkede ridestier

Løb med i Esbjerg City Half

Esbjerg City Half byder på både et halvmaraton og en 10 km rute. Turen går både gennem byen, havnen og skoven.

Læs mere om Esbjerg City Half

Tøseløbet i Bramming

Er du vild med tøsehygge og en god omgang motion, så er Tøseløbet i Bramming lige noget for dig. Her kan løbes både 4,9 og 8,9 km og så hygges der med fællesspisning og masser af præmier bagefter.

Løb videre mod Tøseløbet

Skjern Bank Løbet

Snør løbeskoene og løb ind i foråret til Skjern Bank Løbet i Bramming.

Læs mere om Skjern Bank Løbet

Vestkystløbet

Esbjergs mest traditionsrige løb er klar til at sende både børn, unge og ældre ud på en tur i den skønne natur i og omkring Vognsbølparken.

Læs mere om Vestkystløbet

Stafet for Livet Esbjerg

Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper.

Læs mere om Stafet for Livet Esbjerg

Kom og støt vores helte

Esbjerg Energy

Det går stærkt, når pucken suser over isen i Granly Hockey Arena, hvor Esbjerg Energy holder Esbjergs stolte ishockey tradition i hævd. Kom med ud og støt gutterne på isen i Granly Hockey Arena, så er du sikret en suveræn sportsoplevelse.

Skøjt videre mod Esbjerg Energy

Team Esbjerg

Er du klar til håndbold i absolut verdensklasse, så tag et smut i Blue Water Dokken på Gl. Vardevej i Esbjerg. Her regerer stjernerne fra Team Esbjerg, der sammen med publikum blæser modstanderne langt ud af banen.

Giv bolden op for Team Esbjerg

Esbjerg fB

Her kommer Esbjerg blæsende. Og så kan alting ske. Sådan lyder slagsangen på Blue Water Arena, når gutterne fra EfB går på banen. Er du vild med fodbold så kom med ud på stadion og bak op om byens fodboldstjerner fra Esbjerg fB.

Dribl videre mod Esbjerg fB

Esbjerg Vikings

Har du fart i blodet, elsker du spænding og duften af benzin, så tag med ud til Korskroen og hep på Esbjerg Vikings, der blander sig i topstriden i Metal Speedway League.

Ræs efter Esbjerg Vikings

Ribe-Esbjerg HH

Er du vild med herrehåndbold på absolut topniveau, så tag med ud og støt herrerne fra Ribe-Esbjerg HH, der spiller hjemmekampe både i Esbjerg og Ribe.

Kast bolden mod Ribe-Esbjerg HH

Foreninger

Foreningslivet blomstrer i Esbjerg Kommune, og der er garanteret også noget for din smag.

Læs mere om foreninger