Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Bedst til børn og unge

Der er altid noget at lave, men nogle gange skal fantasien have et lille puf. Her er forslag til oplevelser for de yngste. 

Glæd dig til...

Spændende kultur og museer for børn og unge

Uanset om I gerne vil opleve sæler, være en del af et kreativt værksted, blive klogere på vikingerne eller opleve spændende forestillinger for børn, så står vores museer og spillesteder i kø for at starte jeres næste eventyr.

Find jeres næste kulturoplevelse

Events for børn og unge

Fantasyfestival, Vestkystløb, Esbjerg Kids Challenge, Tulipanfest, Marbækdagen og kulturnat er bare nogle af de events som børn og barnlige sjæle kan glæde sig til.

Gå på opdagelse i vores mange events

Leg og bevægelser

Madpakken er pakket, men hvilken legeplads eller aktivitet er bedst? Vi har gjort det let for jer og samlet de allerbedste aktiviteter lige her. Så skal I bare finde jeres favorit.

Find aktiviteter for børn og unge

Naturoplevelser for børn og unge

Er I klar til at tage på opdagelse i vores skønne natur? Vi har samlet de mest børnevenlige steder, hvor I kan boltre jer, uanset om der skal små eller store fødder med på tur.

Læs mere om alle naturoplevelser

Teater for børn og unge

Stå på scenen - eller tag plads blandt publikum

Nogle børn og unge nyder at optræde, mens andre foretrækker at lade sig underholde til forestillingerne. I hele Esbjerg Kommune er der gode muligheder for begge dele. 

Kulturskolen Esbjerg

Meld dig på et hold eller tjek om der er events

Ribe, Bramming og Esbjerg

Mange børn kender Kulturskolen, fordi de underviser børn på dagtilbud og skoler i hele kommunen. På Kulturskolens tre afdelinger kan børn også gå til fx ballet, billedkunst, teater og alverdens former for musik. 

Tjek på deres hjemmeside, om der sker noget særligt for tiden. Nogle gange er der opvisninger eller udstillinger, hvos I er velkomne - også selv om I ikke er tilmeldt et af holdene. 

Tilmeld jer i god tid

Vær opmærksom på, at mange tilmelder deres børn til Kulturskolens hold i god tid. Der kan derfor være venteliste på nogle hold. Især balletlinjen, som er en del af Den Kongelige Ballet, er meget populær.