Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Kultursamtaler

Kultursamtaler er for alle der er interesseret i Esbjerg Kommunes kulturliv, ligegyldig om du er kulturskaber, kulturbidrager eller kulturforbruger.

Hvad er en kultursamtale? 

Kultursamtale er en samtale- og inspirationsdag eller eftermiddag. Samtalen har det hårdt i dagens SoMe landskab, hvor modpoler trækkes ud i deres respektive ekkokamre. Samtalen har trange kår. Som et modsvar er samtalen på samme tid for mange blevet et mål i sig selv; en udforskende kunstform, som sætter perspektiv, vækker nysgerrighed, løfter vores fælles viden og giver nyt syn på verden.

Derfor ønsker vi at dyrke kultursamtalen på en dag som byder på lidt af hvert i øjenhøjde med de mennesker Kultursamtale skabes for.

Vi afholder både KulturSamtaler og KulturSamtaler efter lukketid.

KulturSamtale efter Lukketid

Kulturens byrum - vi vil så gerne I bliver lidt længere

Sæt kryds i kalenderen den 6. juni 2024

KulturSamtale efter Lukketid er et kortere format, som foregår efter fyraften eller i weekenden og som ofte tager emner op der er relevante lige nu og her i Esbjerg Kommune indenfor kulturområdet. 

Det er helt gratis at deltage og kræver kun tilmelding.

Næste Kultursamtale efter Lukketid, Kulturens byrum - vi vil så gerne I bliver lidt længere, finder sted den 6. juni 2024, kl. 17 på Hovedbiblioteket. Denne gang med deltagelse af Jan Gehl og Ane Cortzen.

KulturSamtale

KulturSamtale er vores lange samtaleformat, som varer en helt dag.

Der er gerne et overordnet tema der udfoldes igennem en række forskellige aktiviteter, foredrag, samtaler og afsluttes med en fællesspisning.