Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Oplev Bramming

Oplev en af Danmarks allersmukkeste stationsbyer Bramming. Den hyggelige by, der ligger i hjertet af Esbjerg Kommune, byder på et væld af oplevelser, fællesskab og hygge. Vi har samlet nogle af de mange muligheder her på siden.

Glæd dig til...

Bramming fylder 150 år i 2024!

Dyk ned i de spændende historier, der har formet byen

Vi trækker tråde gennem tidens strømme og afdækker de afgørende øjeblikke, der har formet Bramming fra 1874 til 2024. Gå på opdagelse i hvert årti, som fortæller sin egen unikke fortælling om vækst, fællesskab og forandring.

Følg med i Brammings 150 års jubilæum her.

Kulturtilbud

Bramming Egnsmuseum

Mærk historiens vingesus og tag med på en tidsrejse i egnens udvikling på Bramming Egnsmuseum - helt gratis.

Læs mere om Bramming Egnsmuseum

Bramming Svømmehal

Bramming Svømmehal er klar med gode oplevelser for vandhunde i alle aldre. Her kan de små plaske i det lune vand, mens de mere vovede kan springe fra vipperne. Der er selvfølgelig også plads til en svømmetur.

Læs mere om Bramming Svømmehal

Kosmorama

Kosmorama er klart et besøg værd på din tur til Bramming, hvis du vil opleve livekoncerter, stand-up shows og meget andet.

Læs mere om Kosmorama

Kunst i det offentlige rum

I Bramming har du mulighed for at finde spændende kunst i byrummet. Rigtig god fornøjelse med din egen kunstrute.

Læs mere om kunst i det offentlige rum i Bramming

Bramming Bibliotek

Esbjerg Kommunes biblioteker har plads til alle, hvad enten du kommer alene for at fordybe dig, blive klogere sammen med andre eller deltage i en aktivitet.

Læs mere om biblioteket

Street art i Bramming

Kunstnere har sat deres præg på Bramming med flotte street art projekter i alle størrelser. Kig godt efter – de findes forskellige steder i bymidten og pryder alt fra gavle, støttemure og transformerhuse. Så gå på opdagelse og find dit yndlingsværk!

Læs mere om street art i Bramming

Spring ud i naturen

Biblioteksparken

Midt i Bramming finder du dette fine grønne område. Rundt om søen kan du nyde din medbragte kaffe ved de opstillede borde og bænke.

Læs mere om Biblioteksparken

Løb rundt om skøjtesøen i Bramming

Midt i Bramming ligger Skøjtesøen og Ishockeysøen, som har nogle gode stier med stabilt underlag.

Læs mere om Skøjtesøen Bramming

Energisti

Tag en gå- eller cykeltur på Energistien i Bramming, som tager dig rundt i den sydlige del af kommunen.

Læs mere om energistierne i Esbjerg Kommune

Grimstrup Krat

Tag på mountainbike eventyr, oplev Russerhulen og gå på opdagelse i Trehøje og Kampdiget. Nyd madpakken i det overdækket madpakkehus, mens børnene giver den gas på legepladsen.

Læs mere om Grimstrup Krat

Verdensskoven Gørding

Verdensskoven Gørding byder på mange oplevelser. Sandbassinerne er formet som Sydamerika og Afrika, hvor børnene kan udfordre fantasien med utraditionelle legeredskaber. Nyd madpakken på legepladsen, og lad hunden løbe frit i hundeskoven.

Læs mere om Verdensskoven Gørding

Hollænderskoven

En oase af ro og biodiversitet byder dig velkommen i Hollænderskoven. Opdag det rige dyre- og planteliv, mens du bevæger dig rundt i den tætte skov, hvor naturen råder. Er du klar til at nyde roen, der kun findes i naturen?

Gå på opdagelse i Hollænderskoven

Legepladser i Bramming

Svæv gennem luften og føl vinden i håret. Lad børnene udfordre sig selv på forhindringsbaner og i klatrestativer. På legepladserne i Bramming er der plads til alle - små som store - så tag familien under armen og start legeeventyret.

Udforsk legepladserne i Bramming

Lystanlægget i Bramming

Lystanlægget er den lille centralt beliggende skov i Bramming, der danner de perfekte rammer for både løbeturen, hundeluftning og leg for de mindste.

Læs mere om Lystanlægget

Hop i sadlen og sus afsted

MTB i Bramming

I det nordlige del af Bramming finder du et 6,2 km langt mountainbike spor, der leder dig gennem både skov og eng.

Sus videre mod MTB sporet i Bramming

MTB i Gørding

Tæt ved Gørding Skole finder du en 1 km lang mountainbike bane, der byder på forskellige forhindringer. Den er anlagt med forhindringer af forskellig sværhedsgrad, så både øvede og uøvede i alle aldre kan træne deres teknik.

Kør mod MTB sporet i Gørding

MTB i Vibæk

I skoven ved den gamle grusgrav ved Vibæk finder du et ca. 3,5 km langt mountainbikespor, der tager dig en tur gennem skoven rundt om søen ved den gamle Vibæk Grusgrav.

Kør videre til MTB sporet i Vibæk

Tilbagevendende events

Bramming Byfest

Kom og oplev Bramming Byfest, der er fuld af fællesskab og feststemning. I starten af august forvandles byen til en stor fest, hvor der er alt fra musik til tivoli og børneunderholdning på programmet.

Læs mere om Bramming Byfest

Tøseløbet i Bramming

Er du vild med tøsehygge og en god omgang motion, så er Tøseløbet i Bramming i starten af september lige noget for dig. Du vælger selv, om du vil løbe 4,9 eller 8,9 km., og dagen slutter af med fællesspisning og masser af præmier.

Løb videre mod Tøseløbet

Skjern Bank Løbet

Snør løbeskoene og løb ind i foråret til Skjern Bank Løbet i Bramming.

Læs mere om Skjern Bank Løbet

Kulturnatten i Bramming

Den første torsdag i juni bobler Bramming over af kulturelle oplevelser, når byens foreninger og ildsjæle inviterer til Kulturnat.

Læs mere om Kulturnatten

Er du tilflytter til byen?

Bliv klogere på Bramming og det, der skaber liv i byen

I Bramming er der mange muligheder for at blive en del af et fællesskab. Ud over at tilbyde mange fritids- og sportstilbud er de årlige fællesaktiviteter velbesøgte såsom den årlige byfest og Sankt Hans.