Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Events i Esbjerg Kommune

Læs om de forskellige events i Esbjerg Kommune, der ligger i vintersæsonen.

Juleaktiviteter og -hygge

Skøjtebanen på Torvet

På skøjtebanen på Torvet i Esbjerg kan du boltre dig på 1500 kvadratmeter is. Skøjtebanen byder på sjov og udfordringer, uanset hvor sikker du er på isen.

Læs mere om Skøjtebanen på Torvet

Skovnisserne

Udstyret med et par gps-koordinator kan hele familien tage en tur i skoven og lede efter skovnisserne, der kommer frem i skovene omkring Esbjerg i den første adventsweekend før jul.

Læs mere om Skovnisserne

Julehyttebyen

Besøg Julehyttebyen på Esbjerg Torv, og gå på opdagelse i juleboderne, mens du varmer dig på et glas gløgg eller varm kakao.

Læs mere om Julehyttebyen

Ønsketræet - opfyld et juleønske

Hvis du har lyst til at give til nogen, der har mindre end dig selv, er ønsketræet det helt rigtige for dig. Alle ønskerne er nemlig fra børn, der bor på døgninstitutioner.

Læs mere om ønsketræet

Så skal der kælkes

Der er flere gode kælkebakker gemt rundt i Esbjerg Kommune. Sne kan vi ikke altid garantere, men mange bruger også bakkerne og naturområderne til en frisk mountainbike, trave- eller løbetur. Vi kan kun sige god fornøjelse!

Find den nærmeste kælkebakke her

Jul i Ribe

I Ribe genskabes den magiske julestemning, som beskrives i Johan Krohns juleeventyr fra slutningen af 1800-tallet hvert år fra slutningen af november og frem til jul.

Læs mere om jul i Ribe

Jul i Bramming

Julens magi spreder sig rundt i Brammings gader, hvor julemusikken spiller non-stop i Nørregade hele december. Oplev byens nye julelys og få et overblik over julens magiske øjeblikke i Bramming lige her.

Få overblikket over julen i Bramming her.

Juletræstænding på Torvet i Esbjerg

Gå ikke glip af juletræstændingen på Esbjerg Torv. Her indvies hjerternes fest i selskab med både julemanden og et hav af nissebørn.

Læs mere om juletræstændingen

Sport og bevægelse

Isdisco

Fyr op for en festlig aften med isdisco, uanset om du skal finde på noget nyt at underholde børnene med, prøve at imponere en date eller hygge med dine venner.

Læs mere om isdisco

Idrætsfesterne

Hvert år hylder vi vores stjerner inden for idræt i Esbjerg, og det plejer at være en fest!

Læs mere om idrætsfesterne

Kongekampen Studiebold

Kom med når Esbjergs studerende dyster om både håneret og den flotte pokal til Kongekampen Studiebold i en stor indendørs fodboldturnering hos UC Syd. Efterfesten er for alle over 18 år.

Læs mere om Kongekampen Studiebold

Musik og kultur

EsbjergRevyen

Med EsbjergRevyen er du sikret grænseløs underholdning, politisk satire, strålende musik. Husk at holde på hat og briller, så du ikke bliver blæst omkuld af det toptunede stjernehold.

Læs mere om EsbjergRevyen

Esbjerg Jazzfestival

Kom til jazzfestival i Esbjerg hvor både internationale og nationale bands spiller inderligt og legende.

Læs mere om Esbjerg Jazzfestival

Folk & Fæstival

Oplev en festival fyldt med unge bands og solister indenfor alverdens musik.

Læs mere om Folk & Fæstival

Gadens Stemmer

Gå med på en tankevækkende og forunderlig rejse gennem Esbjergs gader. "Gadens Stemmer" er byens ægte stemmer. Hjemløse deler personlige fortællinger og oplevelser om livet på gaden. Oplev byen på en rørende og gribende måde.

Læs om Gadens Stemmer

SNIK SAKS SØNDAG

SNIK SAKS SØNDAG er et åbent og kreativt værksted for børnefamilier, hvor I kan hygge jer med kunsten som omdrejningspunkt.

Læs mere om SNIK SAKS SØNDAG

Dyk ned i eventkalenderen

Du kan finde en masse fede begivenheder i Esbjerg Kommune.

Få overblikket i eventkalenderen

Tilføj dit eget event

Kom med i kalenderen

Hvis du selv arrangerer et event, som ikke allerede er med i kalenderen, så kan du tilføje det. Brug formularen herunder til at indtaste det i Kultunauts database, så kommer dit event med her på siden. 

Du kan med fordel også gøre Oplev Esbjerg til medarrangør, hvis du opretter begivenheden på Facebook, så bliver dit event også vist her.