Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Vinterevents i Esbjerg Kommune

Læs om de forskellige events der ligger i vinteren.

EsbjergRevyen

Med EsbjergRevyen er du sikret grænseløs underholdning, politisk satire, strålende musik. Husk at holde på hat og briller, så du ikke bliver blæst omkuld af det toptunede stjernehold.

Læs mere om EsbjergRevyen

Idrætsfesterne

Hvert år hylder vi vores stjerner inden for idræt i Esbjerg, og det plejer at være en fest!

Læs mere om idrætsfesterne

Folk & Fæstival

Oplev en festival fyldt med unge bands og solister indenfor alverdens musik.

Læs mere om Folk & Fæstival

Make it Esbjerg

Make it Esbjerg er Tobakkens nye endagsfestival i februar, hvor der er fokus på at introducere spændende nye navne fra både den internationale, nationale og lokale scene til alle musikelskere i og omkring Esbjerg.

Læs mere om Make it Esbjerg

Esbjerg Jazzfestival

Kom til jazzfestival i Esbjerg hvor både internationale og nationale bands spiller inderligt og legende.

Læs mere om Esbjerg Jazzfestival

Kultursamtale efter lukketid

Initiativtagere fra Kanten Esbjerg inviterer til en konstruktiv samtale om ungemiljøer, spirende kreativitet, ejerskabsfølelse og hvordan du kan bakke unge og deres projekter op. Det sker i samarbejde med Huset og Kultursamtale, lørdag 28. januar 2023.

Læs mere om Kultursamtale efter lukketid

Jul i Ribe

I Ribe genskabes den magiske julestemning, som beskrives i Johan Krohns juleeventyr fra slutningen af 1800-tallet hvert år fra slutningen af november og frem til jul.

Læs mere om jul i Ribe

Julehyttebyen

Besøg Julehyttebyen på Esbjerg Torv, og gå på opdagelse i juleboderne, mens du varmer dig på et glas gløgg eller varm kakao.

Læs mere om Julehyttebyen

Juletræstænding på Esbjerg Torv

Gå ikke glip af juletræstændingen på Esbjerg Torv. Her indvies hjerternes fest i selskab med både julemanden og et hav af nissebørn.

Læs mere om juletræstændingen

Ønsketræet - opfyld et juleønske

Hvis du har lyst til at give til nogen, der har mindre end dig selv, er ønsketræet det helt rigtige for dig. Alle ønskerne er nemlig fra børn, der bor på døgninstitutioner.

Læs mere om ønsketræet

Tilføj dit eget event

Kom med i kalenderen

Hvis du selv arrangerer et event, som ikke allerede er med i kalenderen, så kan du tilføje det. Brug formularen herunder til at indtaste det i Kultunauts database, så kommer dit event med her på siden. 

Du kan med fordel også gøre Oplev Esbjerg til medarrangør, hvis du opretter begivenheden på Facebook, så bliver dit event også vist her.