Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Musik og teater

Er du til livemusik - både storslåede koncerter og små intime - eller er du på udkig efter den næste teaterforestilling. Esbjerg kommune har det hele. Her på siden kan du finde nogle af de steder, hvor der oftest foregår alt muligt spændende, når det kommer til musik og teater. Nederst finder du et bånd med kommende events inden for musik og teater.

Hvad skal du ind og se?

Musikhuset Esbjerg

I Musikhuset Esbjerg kan du året rundt finde spændende og underholdende arrangementer inden for stort set alle genrer.

Læs mere om Musikhuset Esbjerg

Syddansk Musikkonservatorium

Året igennem byder Syddansk Musikkonservatorium på masser af koncerter og andre musikevents.

Læs mere om Syddansk Musikkonservatorium

Esbjerg Ensemble

Esbjerg Ensemble er sat sammen fra hele verden og spiller kammermusik af højeste kvalitet. Oplev dem til spændende koncerter i årets løb.

Læs mere om Esbjerg Ensemble

Den Ny Opera

Lyd, lys og kostumer. Det hele går op i en højere enhed, når de dygtige sangere og musikere optræder i Musikhuset Esbjerg.

Læs mere om Den Ny Opera

EsbjergRevyen

Med EsbjergRevyen er du sikret grænseløs underholdning, politisk satire, strålende musik. Husk at holde på hat og briller, så du ikke bliver blæst omkuld af det toptunede stjernehold.

Læs mere om EsbjergRevyen

Det Åbne Lydteater

Oplev en unik blanding af kultur- og natur, når du med Det Åbne Lydteater begiver dig ud i Vadehavets skønne natur til en unik teateroplevelse.

Læs mere om Det Åbne Lydteater

Kosmorama

Kosmorama er klart et besøg værd på din tur til Bramming, hvis du vil opleve livekoncerter, stand-up shows og meget andet.

Læs mere om Kosmorama