Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Kulturhuse

Esbjerg Kommune er spækfyldt med spændende kulturhuse, der alle tilbyder et hav af vidt forskellige kulturoplevelser for alle. Uanset om du er musikelsker, en vaskeægte bogorm eller bare en, der søger fællesskabet, så er der et kulturhus for dig - og ildsjæle, der holder det hele kørende.

Musikhuset Esbjerg

Musikhuset Esbjerg er byens levende kulturhus, der danner rammen om en perlerække af kulturelle oplevelser for alle aldre.

Læs mere om Musikhuset Esbjerg

Tobakken

Spillestedet Tobakken bliver et af Danmarks førende musikscener, for Musikhuset Esbjerg puster nyt liv i stedet. Du kan se frem til en ambitiøs relancering, der ikke kun præsenterer de største kunstnere, men også giver plads til nichegenrer.

Læs mere om Tobakken

Biblioteker

Esbjerg Kommunes biblioteker har plads til alle, hvad enten du kommer alene for at fordybe dig, blive klogere sammen med andre eller deltage i en aktivitet.

Læs mere om bibliotekerne

GAME Streetmekka

Slå dig løs i Esbjergs helt eget gadeidræts- og kulturhus. Uanset om du er til basket, parkour, eller noget helt tredje, så er GAME Streetmekka et fedt sted at udforske det.

Læs mere om GAME Streetmekka

Kosmorama

Kosmorama er klart et besøg værd på din tur til Bramming, hvis du vil opleve livekoncerter, stand-up shows og meget andet.

Læs mere om Kosmorama

Huset Esbjerg

Huset Esbjerg danner ramme om et inkluderende og trygt fællesskab for særligt unge. Et kulturhus der kan rumme den kulturelle og aktivistiske dagsorden i Esbjerg

Læs mere om Huset Esbjerg

Platformen

Kulturhuset Platformen er et urbant og mangfoldigt samlingspunkt for alle typer mennesker med fokus på kreativitet og innovation.

Læs mere om Platformen

Kultur & Fritidshuset

Kultur & Fritidshuset tilbyder sociale aktiviteter for efterlønsmodtagere, førtidspensionister, pensionister samt arbejdsledige +40 år med bopæl i kommunen.

Læs mere om Kultur & Fritidshuset

Esbjerg Byhistoriske Arkiv

Kender du Klatterup-kvarteret ved Tobakken eller ”Det røde Esbjerg” – Esbjergs nordvestkvarter omkring Nørvang, Grådyb og Knudedyb? Tag med på en af de populære byvandringer i Esbjerg og bliv klogere på byen.

Læs mere om Esbjerg Byhistoriske Arkiv