Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Særligt for tilflyttere

Esbjerg Kommunes Tilflytterservice og tilflytternetværket Esbjerg International Community afholder et væld af spændende arrangementer, hvor alle er velkomne. De står både for faglige arrangementer og for forskellige typer events, hvor det handler om at hygge sig sammen og lære nye mennesker at kende. 

Udvid dit netværk

Uanset hvor længe du har boet i Esbjerg Kommune, så er det ind imellem rart at møde nye mennesker og få spændende oplevelser sammen. 

Events for tilflyttere og andre interesserede

Tilflyttercafe, netværksmøder, kaffeaftaler, events i det internationale hus, byvandringer, workshops, jobcafe, fællesspisning og meget mere. Det er bare et lille udpluk af de mange events, Tilflytterservice arrangerer. 

Se de mange tilflytterevents

Kaffe med en lokal

En årlig begivenhed

Tilmeldingen er desværre overskredet for i år

Tilflytterservice inviterer alle til arrangementet, hvor tilflyttere besøger værterne i deres eget hjem. Det eneste man forpligter sig til er at mødes et par timer over en kop kaffe eller lignende. Forhåbentlig vil deltagerne nyde at møde nye, spændende mennesker, og måske bliver det starten på nye venskaber. 

Tilflytterservice sørger for et godt match

Vi gør alt hvad vi kan for at sætte de rigtige mennesker sammen. Derfor beder vi i tilmeldingen om, at I skriver lidt om, hvilke sprog, I taler - og om der kommer børn med.

Du kan være med i 2022

Vi giver lyd, så snart du kan tilmelde dig næste års arrangement. 

Eksisterende netværk

Professionelle og sociale netværk

Der findes flere forskellige netværk i Esbjerg Kommune. Her er både erhvervsrettede netværk og netværk af mere social karakter.