Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Stafet for Livet Esbjerg

Vil du være med til at gøre en forskel i kampen mod kræft, så bør du deltage i Stafet for Livet Esbjerg, der løber af stablen i juni i Veldtofte. Du kan tage både børn, voksne, familie, kollegaer, naboer, unge og ældre med.

Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. 

Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling - for kampen mod kræft. 

Alle kan være med

Deltag på hold eller alene

Stafet for Livet Esbjerg er et døgn i Veldtofte Idrætspark, hvor alle er inviteret med fra lørdag til søndag. Du kan enten oprette dit eget hold eller tilmelde dig et åbent hold.

Stafetten

Stafet for Livet Esbjerg sættes i gang med en velkomsttale, og så er der ellers et helt døgn til at gå eller løbe penge ind til bekæmpelsen af kræft.

Stafetten foregår på en kort og en lang bane, hvor man går eller løber omgange for sit hold, og derved samler ind til forskningen.

Fighterne

Vær med til at sprede håb

Alle, der nogensinde har hørt ordene: ”Du har kræft”, er en fighter, og alle fightere er inviteret med til Stafet for Livet som æresgæster. Det er gratis at deltage som Fighter. Deltager du, er du med til at give håb til alle, der er berørt af kræft.

Gå ikke glip af den smukke lysceremoni

Stafet for Livet er en stafet med lys, håb og fest for livet, hvor du sammen med dit hold samler penge ind til bekæmpelse af kræft. Husk at være med til den smukke lysceremoni lørdag aften, hvor der tændes lys i de mange lysposer, for alle dem, der kæmper mod kræften og mindes alle dem, der ikke er her mere. Der er en lystale og stemningsfuld sang og musik, mens lysene tændes.

Tag hele familien med

Masser af underholdning på pladsen

Udover stafetten vil der være et program med musik, mad, underholdning og lysceremoni på pladsen. Alt dette vil vi opdatere på Stafet for Livet Esbjergs sociale medier.

Tilmelding og alt det praktiske

Skal du med til stafet?

Læs om alt det praktiske og tilmelding lige her.

Adresse:

Veldtofte Idrætspark

Sportsvej 17

6705 Esbjerg Ø