Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Grøn

Tag til den tilbagevendende musikfestival Grøn - der løber af stablen i sommerhalvåret - og altid byder på både nye og velkendte navne fra den danske musikscene.

Du kender sikkert Grøn Koncert. Siden 2017 har det bare heddet Grøn, men konceptet er det samme: god musik, glade mennesker, kolde fadøl og allerhelst også en blå, skyfri himmel og bagende sommersol.

Grøn har i mange år været en fast sommertradition i nogle af Danmarks større byer heriblandt Esbjerg.

Populærmusik for alle

Skrål med på tonerne

Få dig en Grøn billet

Hvis der er én ting, der er sikker, så er det, at Grøn altid garanterer musik fra bands og solister i høj kvalitet, som har floreret eller sågar domineret sendeflader i radioen.

Og Grøns store plads giver dig mulighed for at stå helt foran scenen og skråle med, eller du kan tage en pause fra livemusikken og hygge dig med vennerne i områderne nær mad- og ølboderne. 

Støt en god sag

Muskelsvindfonden står bag Grøn

Du kan med god samvittighed købe en hotdog eller en kold sodavand, for al overskuddet fra Grøn går nemlig til Muskelsvindfondens arbejde for at skabe plads til forskelle i samfundet.

Tag dine venner eller familie med og støt op om en musikfest, der ikke kun giver store oplevelser, men som også gør en forskel for mennesker med muskelsvind.

Vidste du…

… at Grøn Koncert startede i Aarhus i 1983 med kun 40 frivillige, to folkevognsrugbrød, en lastbil og en lille varevogn.

 

Sted

Esbjerg, Skibhøj