Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Jul i Bramming

Julens magi spreder sig rundt i Brammings gader, hvor julemusikken spiller non-stop i Nørregade hele december. Oplev byens nye julelys og få et overblik over julens magiske øjeblikke i Bramming.

Uanset, om du helst vil være med til at vække julemanden i vandtårnet, se Gadespejlets Luciaoptog, opleve de magiske julekoncerter i Sct. Ansgar Kirke eller vil stille sulten til byens store fælles julefrokost, så er du velkommen til julen i Bramming.

I år stilles det store juletræ på den nye plads i Skolegade og du må ikke gå glip af den nye julebelysning i midtbyen.

Julen starter selvfølgelig med julemanden

Fredag 24. november

Julen starter i Bramming, hvor butikkerne holder åbent helt til kl. 21.00 til Black Friday. Her kan du mellem alle juleindkøbene stille sulten i foodtrucks.

Lørdag 25. november

Kom og vær med, når vi vækker julemanden i vandtårnet ved Egnsmuseet klokken 11. Sydbanks maskot Rasmus Klump er klar til at dele 300 chokoladekalendre ud til alle børn, mens Gadespejlet deler snolder og nissehuer ud. Der kan købes æbleskiver og Postorkestret står for julemusikken.

Adresse: Pederstræde 4, 6740 Bramming

Søndag 26. november
Gadespejlets børneteatergruppe er klar med deres juleforestilling klokken 14.30.

Julens smukke koncerter

Søndag 3. december

Julekoncert i Skt. Ansgar Kirke med Christine Bonde & Anne Fjord.

Torsdag 7. december

Julekoncert i Skt. Ansgar Kirke med de tre Bramming-kor: Skalakoret, Brammingkoret og Bramming Mandskor. 

Søndag 10. december

Kom til julekoncert i Pianosalg, Storegade 18, klokken 16 med Jeppe Smith-Olesen.

Luciaoptog, julefrokost, juletræssalg og julehygge

Fredag 8. december 

Holm Racing sælger traditionen tro juletræer på Trianglen hver weekend frem til juleaften.

Lørdag 9. december
Julefrokosten er sikret, når du fra kl. 12-14 kan spise dig igennem 15 forskellige retter rundt i byens mange butikker. Her kan fristes med blandt andet solæg, varm leverpostej med bacon, sild og hvad der ellers høre til en tradiotionel julefrokost. Big Band Ribe underholder rundt i byen for at sikre den rette julestemning, mens sulten stilles i rundt i de mange butikker. Marskendiseren er i byen med frisk, brændte mandler.

Søndag 10. december
Den julepyntede Sydbank-vogn er åben på Trianglen, hvor Stationsstuen er klar med lækre forfriskninger fra 11.30-13.30. De serverer æbleskiver, varm kakao og kaffe, før dagen afsluttes med en julekoncert kl. 16 i Pianosalg.

Onsdag 13. december
Gadespejlet er klar med Luciaoptog igennem byen fra kl. 16.30. Luciaoptoget starter ved Mødestedet og går gennem byen.

 

Gå ikke glip af juleoptoget

Søndag 17. december kl. 12.30
Gadespejlet er igen i år klar med det helt store juleoptog, hvor Postorkestret er i front med julemusikken. Du må meget gerne gå med i optoget eller tage opstilling i midtbyen og bare nyde det hyggelige juleoptog.

Efter optoget er Kaj Lykke Spejderne klar ved det store juletræ på den nye p-plads i Skolegade. Her laver de lækre vafler og du kan købe brændte mandler ved marskendiseren.

Skal du lige nå at stille sulten før optoget, kan du svinge forbi Stationsstuen på Banegården, der holder ekstra åbent fra 11.30 til 12.30.