Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Isdisco

Vinteren kan nogle gange føles lang i vores del af verden, men fordelen ved at temperaturen falder er alle de sjove vinteraktiviteter, du kan kaste dig ud i, hvoraf isdisco er på toppen!

”Ice ice baby…” Fyr op for en festlig aften med isdisco, uanset om du skal finde på noget nyt at underholde børnene med, prøve at imponere en date eller hygge med dine venner.

Imponere med dine piruetter til isdisco

Med høj musik, flot lysshow og hele skøjtehallen pyntet op, kan du ikke andet end at lade dig rive med af stemningen og udfordre dine evner på isen. Hvis du er et konkurrence mennesker, kan du prøve at lave en dans med dine venner på isen, skøjte om kamp eller imponere alle med dine piruetter til isdisco.

Praktiske informationer om isdisco

Det er et alkoholfrit isdisco. Hvis du dog bliver sulten, kan du købe drikkevarer, franske hotdogs og slik i skøjtehallens cafe.

Der er ikke behov for booking. Du skal bare møde op og betale entré, du kan også medbringe dine egne skøjter. 

Vidste du…

… at der er dedikeret en hel time til børn under 12 år, når der er isdisco i Granly Hockey Arena, så børn under 12 år trygt kan nyde isdisco med børn på deres egen alder, inden hallen åbner op for folk i alle aldre?

Hvornår?

Der bliver normalt holdt fire isdisco aftener i perioden september til marts. Det er typisk om lørdagen. Hold øje med Sport & Event Park Esbjergs hjemmeside for de præcise datoer.

 

Sted

I Granly Hockey Arena – Hal 1.

Gl Vardevej 82, 6700 Esbjerg

 

'); }