Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Skøjtebanen på Torvet

Skøjtebanen på Torvet har åben fra den 24. november 2023 til og med vinterferien 2024.

Det er vinter og tid til en tur på skøjter. På skøjtebanen på Torvet i Esbjerg kan du boltre dig på 1500 kvadratmeter is. Skøjtebanen byder på sjov og udfordringer, uanset hvor sikker du er på isen.

Skøjtebanen på Torvet er en stærk juletradition i Esbjerg

Skøjtebanen på Torvet blev indviet den 17. december i 2004 og har været en fast juletradition i Esbjerg lige siden. I hjertet af Esbjerg, omgivet af smukke gamle huse ligger skøjtebanen således, at den falder smukt sammen med de flotte bygninger i Esbjergs idylliske bymidte.

Skøjtebanen er med til at give en magisk stemningen i midtbyen i de tre måneder om året, den har åben. I juletiden er stemningen ekstra hyggelig, da man kan besøge julehyttebyen og nyde synet af den flotte julebelysning i midtbyen.

Vidste du…

… at skøjtebanen i Torvet er Danmarks største udendørs skøjtebane? Banen er 1500 m2.

Sus hen over skøjtebanen på Torvet med ungerne

Har du indre skøjteprinsesse gemt i dig, eller elsker du bare fart og is – skal du forbi den hyggelige skøjtebane på torvet. Skøjtebanen er gratis at benytte, hvis du har dine egne skøjter, ellers kan du leje skøjter og udstyr i skøjteskuret.

Har du børn, kan du også tage dem med på isen i jule eller vinterferien. Skøjtebanen byder på mange aktiviteter for børn såsom en isbelagt rutschebane og isrampe. Det er muligt at opbevare ting i opbevarings-bokse ved skøjtebanen på Torvet. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om din mobil, børnenes tasker eller andet, imens I skøjter. Boksene er gratis at benytte, men du skal selv medbringe en hængelås til at aflåse boksene.

 

Sted

Torvet i Kongensgade Esbjerg, 6700 

 

De smukke billeder

Billederne på denne side er taget af Torben Meyer.