Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

EsbjergRevyen

Er du klar til at få rørt lattermusklerne, så kan du starte året med at tage ind og opleve EsbjergRevyen, der kan ses i februar. Her endevendes året der gak, og Esbjergs herskab og mandskab tages under kærlig satirisk behandling.

Gå ikke glip af grænseløs underholdning, politisk satire, strålende musik og hold så på hat og briller, så du ikke bliver blæst omkuld af det toptunede stjernehold.

Ingen kan vide sig sikker, når de træder ind i teatersalen i Musikhuset, hvor EsbjergRevyen spiller for fulde huse.

Grin gerne ustyrligt

Målet med EsbjergRevyen er simpelt. Revyen skal overraske og pirre publikum med genkendelige situationer, der kan få dem til at grine af sig selv. Gerne ustyrligt. Og længe.

Start året med satire

EsbjergRevyen har valgt at lægge sig som en af Danmarks første revyer, derfor kan du allerede i februar måned glæde dig til at komme ind i varmen og få gang i lattermusklerne.

Se de aktuelle spilletider og køb din billet her.

Stjernespækket hold

Det er ikke hvem som helst, der kan få lov til at spille med i EsbjergRevyen. Blandt de fire skuespillere på scenen er der altid et par stykker med esbjergensiske rødder.

Se årets hold lige her.

Kvinden bag revyen

Det er esbjergensiske Hanne Bjørnskov, der er revymutter bag EsbjergRevyen.  I 2003 tog hun sammen med Leif Fabricius initiativ til Tobakskuller – en professionel revy, der spillede på Esbjergs gamle tobaksfabrik Tobakken i årene 2003 til 2016. I 2017 startede de to revypionerer et nyt samarbejde med Musikhuset Esbjerg – og her blev EsbjergRevyen til. I 2017 modtog Hanne Bjørnskov Revyprisen fra RevyDanmark og i 2023 blev hun udnævnt til årets esbjergenser for hendes revyarbejde.

Læs mere om EsbjergRevyen her.

Sted

Musikhuset, Havnegade 18, 6700 Esbjerg

Billederne på siden er fra EsbjergRevyen 2023 og taget af Red Star.