Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

EsbjergRevyen

Er du klar til at få rørt lattermusklerne, så kan du starte året med at tage ind og opleve EsbjergRevyen, der kan ses i februar. Glæd dig til en latterfuld aften fuld af spas og løjer, musik og satire på højt plan.

Gå ikke glip af grænseløs underholdning, politisk satire, strålende musik og hold så på hat og briller, så du ikke bliver blæst omkuld af det toptunede stjernehold.

Ingen kan vide sig sikker, når de træder ind i teatersalen i Musikhuset, hvor EsbjergRevyen spiller for fulde huse.

Grin gerne ustyrligt

Målet med EsbjergRevyen er simpelt. Revyen skal overraske og pirre publikum med genkendelige situationer, der kan få dem til at grine af sig selv. Gerne ustyrligt. Og længe.

Start året med satire

EsbjergRevyen har valgt at lægge sig som en af Danmarks første revyer, derfor kan du allerede i februar måned glæde dig til at komme ind i varmen og få gang i lattermusklerne.

Stjernespækket hold

Det er ikke hvem som helst, der kan få lov til at spille med i EsbjergRevyen. Blandt de fire skuespillere på scenen er der altid et par stykker med esbjergensiske rødder.

Kvinden bag revyen

Det er esbjergensiske Hanne Bjørnskov, der er revymutter bag EsbjergRevyen.  I 2003 tog hun sammen med Leif Fabricius initiativ til Tobakskuller – en professionel revy, der spillede på Esbjergs gamle tobaksfabrik Tobakken i årene 2003 til 2016. I 2017 startede de to revypionerer et nyt samarbejde med Musikhuset Esbjerg – og her blev EsbjergRevyen til. I 2017 modtog Hanne Bjørnskov Revyprisen fra RevyDanmark og i 2023 blev hun udnævnt til årets esbjergenser for hendes revyarbejde.

Sted

Musikhuset, Havnegade 18, 6700 Esbjerg

Billederne på siden er taget af Red Star fra EsbjergRevyen 2023.

På nær billedet af det nye revyhold i toppen  af siden og udfor afsnittet "Stjernespækket hold". Dette billede er taget af Red Star, Thomas Petri.