Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Julehyttebyen

Der er garanteret julestemning på Torvet i Esbjerg, når Julehyttebyen gør sit indtog. Her finder du alskens julepynt, julenips og julegodter, der kun gør julen mere magisk.

Leder du efter det hyggeligste julested i Esbjerg? Så besøg Julehyttebyen på Torvet, og få varmen med enten et glas gløgg eller en kop varm kakao. Nu er du klar til at gå på opdagelse i boderne, som står badet i julelysene fra det store juletræ, der troner sig op i baggrunden.

Julehyttebyen - for både børn og voksne

Julehyttebyen - for børnene, for dig der elsker julen, og for dig, der har brug for at komme i julestemning. I Julehyttebyen mærker du hurtigt julen, mens du går rundt mellem de mange boder til duften af brændte mandler, æbleskiver og gløgg. Samtidig har du udsigten til det store juletræ på midten af Torvet, som lige sætter prikken over i'et, hvad angår julestemningen.

Julekugler, julenisser eller gløgg og æbleskiver - du kan få det hele i Julehyttebyen

Her kan du holde en velfortjent pause i julegaveshoppingen. Hvad end du er ude efter en smuk julekugle til juletræet, små nisser til stuen eller blot har brug for at få stillet sulten og slukket tørsten, så har Julehyttebyen det hele. Der er naturligvis også varm kakao, hjemmelavede pandekager og bolsjer til børnene, så tøv ikke med at besøge byens hyggeligste lille juleby.

Julehyttebyen - et godt sted at få en sludder for en sladder

Julehyttebyens opbygning gør det til et særdeles hyggeligt sted at mødes med familie eller venner, da I kan slå lejr ved nogle af de overdækkede borde, mens I får en sludder for en sladder. Når I har fået styr på verdensordenen, kan I prøve kræfter med tombolaboden, hvor både jer og børnene kan vinde ekstra gaver til juleaften.

Julehyttebyen - fast inventar i december

Julehyttebyen har typisk åbent fra slutningen af november til og med størstedelen af december. Du skal derfor ikke være nevøs for ikke at nå at besøge byen, da du har flere uger at løbe på - og her er fordelen jo også, at har du først besøgt Julehyttebyen, så har du rig mulighed for at vende tilbage igen og igen (og igen) og rigtig dvæle ved julecharmen, hvis du bare ikke kan få nok.