Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Tøseløbet i Bramming

Er du vild med tøsehygge og en god omgang motion, så er Tøseløbet i Bramming i starten af september lige noget for dig. Her kan løbes både 4,9 og 8,9 km og så hygges der med fællesspisning og masser af præmier bagefter.

Tøseløbet i Bramming er indbegrebet af vaskeægte tøsehygge. Her løbes på en hyggelig rute igennem byen og ud i den skønne natur, hvor der er flere heppekor langs ruten, der hjælper alle de løbende tøser godt igennem hele ruten.

Løbet, hvor der er plads til alle

Alle tøser kan være med

Tøseløbet i Bramming er for kvinder i alle aldre. Du vælger selv om du vil løbe eller gå de enten 4,8 eller 8,9 km. Start og mål er ved Storgaard Biler midt i byen, hvor der er skruet helt op for hyggen i udstillingen efter løbet.

Der er skruet op for tøsehyggen

Tøsehygge til langt ud på natten

Når du kommer i mål ved Storgaard Biler, så er det bare med at finde en god plads inde i udstillingen. Her er bilerne nemlig i dagens anledning sendt udenfor, så der er plads til tøsehygge inde i varmen. Her hygges der videre med både mad og drikke, som ofte ender ud i et brag af en fest, der varer til langt ud på natten. 

Vidste du...

... At de første hundrede tilmeldte får en gratis løbetrøje med i prisen? 

 

Vilde præmier

Vind en bil

Der er flotte præmier til de hurtigste løbere, og så trækkes der efter løbet og under spisningen mange fede præmier på løbsnumrene. Her er der blandt andet en bil på højkant.

Klar, parat, start

Løb med

Det er Bramming IF Motion, der arrangerer Storgaard Biler Tøseløbet i Bramming. Er du en del af det frivillige team, der arrangerer løbet, bliver du desuden en del af et fantastisk fællesskab. 

Adresse:

Ribevej 1, 6740 Bramming

 

Billeder

Billederne er taget af Bramming IF Motion