Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Energiens Folkemøde

Hvilken grøn energikilde er egentlig mest skånsom for miljøet og hvilke nye energikilder er på vej? Det og meget mere kan du og din familie blive meget klogere på, når I besøger Energiens Folkemøde i Esbjerg i midten af september.

Som Danmarks førende EnergiMetropol er det kun naturligt, at Esbjerg danner rammen om Energiens Folkemøde. Her samles førende eksperter, politikere, erhvervsfolk med helt almindelige borgere for at diskutere grøn omstilling og ikke mindst pirre til de unges nysgerrighed for naturvidenskaben, så fremtidens arbejdskraft indenfor energisektoren kan sikres. Det er ganske gratis for alle at deltage i Energiens Folkemøde.

Energiens Folkemøde er et grønt energi-mekka for alle med interesse i naturvidenskab, den grønne omstilling og innovative løsninger på fremtidens energikrise.

Energi til folket

Mærk energien

Energiens Folkemøde er placeret på Torvet i hjertet af Esbjerg og har siden opstarten i 2018 været holdt over to dage i midten af september. Her bliver rytterstatuen af Christian IX omringet af telte, der er proppet med spændende virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der gladeligt viser deres grønne, innovative løsninger frem. Her kan folk i alle aldre komme helt tæt på livet på Nordsøen blandt nogle af verdens største havvindmøller, høre om Esbjergs nyeste grønne løsninger inden for alt lige fra P2X, havvandsvarmepumpe, CO2-lagring og meget mere. På de forskellige scener, Folkescenen og Ungescenen, er der Folkemødet igennem foredrag, shows, debatter og oplæg for alle.

Grøn omstilling er også for de unge

Events og tilbud for alle aldre

Energiens Folkemøde er ikke kun for energinørderne, det er også masser af aktiviteter for både børn og unge på blandt andet Ungescenen. Med konkurrencer som ”Løvens Grønne Hule”, ”Fremtidens Grønne Stemme” og ”Lokal Smag” kan både børn og unge være med til at udfordre fremtidens energikrise og komme med deres bud på innovative grønne løsninger. Endda med mulighed for at vinde gode pengepræmier.

Vidste du...

…at temaet for Energiens Folkemøde skifter hvert år? I 2022 var temaet: ”Den grønne omstilling – Fremtidens globale energilandskab”.

Mest for super energi-nørderne

Topkonference og Energipolitisk Træf

Energiens Folkemøde er også et energipolitisk træf og et topmøde, hvor landets toppolitikere, erhvervsfolk og professorer kommer og debattere fremtidens grønne energiløsninger. Alle interesserede er velkomne til at komme og lytte med og stille spørgsmål til alle debattørerne. Det er gratis at deltage, dog skal man huske at tilmelde sig Topkonferencen og Energipolitisk Træf.