Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Esbjerg Extreme Challenge – den ultimative udfordring

Den ultimative udfordring. Lyder det som noget for dig? Så meld dig til Esbjerg Extreme Challenge og deltag i et af landets fedeste OCR løb.

Er du vild med at udfordre dig selv, og har du mod på at tage kampen op med mudder, pigtråd, bildæk, træstammer, vand, sand og andre spændende forhindringer? Så er Esbjerg Extreme Challenge noget for dig.

Esbjergs fede OCR-løb foregår hvert år i september, og den 8 km lange rute med flere end 30 forhindringer bliver bygget op i naturen omkring Guldager Idrætscenter.

Amatør og elite

Et løb for alle

Vil du udfordre dig selv, have en fed oplevelse med venner, kollegaer eller familien eller vil du løbe med om podiepladserne? Til Esbjerg Extreme Challenge Powered By CRAFT er der plads til alle, uanset om du er nybegynder eller erfaren i OCR løb.

Hvis du vil løbe om plads på podiet, hvor den hurtigste dame og herre skal findes, skal du starte i én af de to eliteheats. 

Esbjerg Kids Challenge Powered By CRAFT

Kalder alle seje børn og unge

Er du under 15 år, men har en lyst til at give den gas? Så er Esbjerg Kids Challenge lige noget for dig mellem 6-15 år. Vælg mellem 3 eller 5 km ruten og kæmp dig gennem mere end 20 sjove forhindringer bl.a. gennem en mudderpøl, klatre over og under vægge og lignende samt blive udsat for at skulle have hovedet under vand. 

Plads til tilskuere

Skal du heppe på de seje deltagere?

OCR-løb er en imponerende og absolut seværdig sport, og opbakningen fra publikum giver deltagerne ekstra energi og blod på tanden. Til både Esbjerg Extreme – og Kids Challenge er ruterne velegnet til tilskuere, så der er rig mulighed for at følge deltagerne rundt på det meste af ruterne.

Desuden byder eventpladsen, hvor deltagerne både starter og slutter, på både god stemning, boder, musik, mad og drikke.