Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Esbjerg Extreme Challenge – den ultimative udfordring

Den ultimative udfordring. Lyder det som noget for dig? Så meld dig til Esbjerg Extreme Challenge og deltag i et af landets fedeste OCR løb.

Er du vild med at udfordre dig selv, og har du mod på at tage kampen op med mudder, pigtråd, bildæk, træstammer, gløder, vand, sand og andre spændende forhindringer? Så er Esbjerg Extreme Challenge noget for dig.

Esbjergs fede OCR løb foregår hvert år i september, og den 8 km lange rute med flere end 30 forhindringer bliver bygget op i naturen omkring Guldager Idrætscenter.  

Amatør og elite

Kom og vær med

Til Esbjerg Extreme Challenge er der plads til dig, uanset om du er nybegynder eller erfaren i OCR løb.

Løbet er optaget som kvalifikationsløb til OCR European Championship og er også en del af DM-serien. Hvis du vil løbe med om podiepladserne, skal du starte i eliteheatet.

Kids Challenge

Børnene kan også give den gas

Man skal være 15 år for at deltage i Esbjerg Extreme Challenge, men børn og unge fra 6 til 15 år får også chancen. Dagen efter det store løb er det nemlig de seje børn og unge, der giver den gas i Esbjerg Kids Challenge. Her løber de 6-9-årige 3 km, mens de 10-15-årige løber 5 km.

Guide til tilskuere

Skal du heppe på de seje deltagere?

Måske har du ikke mod på selv at give den gas i forhindringerne, men vil gerne kigge på. OCR er nemlig en imponerende og absolut seværdig sport, og opbakningen fra publikum giver deltagerne ekstra energi og blod på tanden.

Tilskuere er velkomne til Esbjerg Extreme Challenge, der guider dig til de bedste steder at stå.