Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Esbjerg Energy

Det går stærkt, når pucken suser over isen i Granly Hockey Arena, hvor Esbjerg Energy holder Esbjergs stolte ishockey tradition i hævd.

I Granly Hockey Arena er du sikret en suveræn sportsoplevelse ud over det sædvanlige, når fansene fra Yellow Inferno holder fortet og sender massiv støtte til Esbjerg Energy på isen.

Og der er masser at være stolt af som ishockey fan i Esbjerg, for hele syv gange er det lykkes vores ishockey-legender fra Esbjerg Energy at vinde det danske mesterskab om æren på isen - senest i 2017.

Klubbens hjemmebane

Granly Hockey Arena

Er du bidt af en gal puck, så skal du selvfølgelig med ud at støtte vores lokale ishockey herrer på deres flotte hjemmebane i Granly Hockey Arena på Gl. Vardevej. Her er stemning fra langt første puck på isen og plads til 4100 tilskuere, hvor de 2450 kan få en siddeplads. Hockeyarenaen ligger i forbindelse med Blue Water Arena, og har en fantastisk lounge med flot vue ud over isen til VIP- og sponsorarrangementer.

Kampe og billetter

Der er masser af kampe i en ishockey sæson. Først spilles grundspillet og så er det tid til playoff kampene, hvor hvert mål tæller og kun vinderne går videre til kvart- semi- og den sagnomspundne finale.

Der kan både købes stå- og siddepladser til kampene.

Yellow Inferno

Den Gule Mur

Vi er Esbjerg – Vi er ENERGY – Vi er Yellow! Sådan lyder Yellow Inferno, der er Esbjerg Energys officielle fan- og supporterklub. For når Esbjerg Energy folder sig ud på isen, er det Yellow Inferno, der tager teten på lægterne. Det er et imponerende syn, når alle de gule fans er samlet bad det ene mål, så er det nemlig Den Gule Mur, der er med til at skabe den gode stemning og forsvare fortet Granly Hockey Arena. Yellow Inferno arrangerer også busture til klubbens udekampe og eksklusive arrangementer med spillere og trænere.

Prøv selv kræfter med sporten

Esbjerg Ishockey Klub

Er der en ishockeyspiller gemt i dig eller dine børn, så er det da på tide at I får prøvet ishockeysporten af. Esbjerg Ishockey Klub er amatørishockeyklubben, hvor du har muligheden for at prøve kræfter med både is og puck. Her er alt fra nybegyndere til U20, og hold for både kvinder og mænd. Esbjerg Ishockey Klub har gennem tiden fostret flere spiller til Esbjerg Energys elitehold, så har du en drøm er det bare med at få skøjterne på og forfølge den.

Klubbens historie

Vi skal helt tilbage til 1964, for at finde starten på Esbjergs ishockeyhistorie. Her blev Esbjerg Ishockey Klub udskilt fra Esbjerg Skøjte Klub, og ishockeyklubben vandt det første danske mesterskab i 1969 og har i alt syv mesterskaber bag sig.

I 2005 blev eliteishockeyen en del af EfB-koncernen og EfB Ishockey A/S blev stiftet, men blev solgt fra i 2013, da EfB ønskede at frasælge ishockeyaktiviteterne. Her besluttede en kreds af lokale erhvervsfolk at videreføre eliteishockeyen i et nyt selskab og Esbjerg Elite Ishockey A/S blev født. Det nye selskab ville genrejse Esbjerg som en stolt ishockey by og med opbakning fra sponsorer og fans lykkedes det at nå finalen i 3 ud af de første 6 sæsoner med to danske mesterskaber som resultatet – seneste sæsonen 2016/2017.

Adresse

Granly Hockey Arena, Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg