Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

GAME Streetmekka Esbjerg

Esbjergs gamle togremise er omdannet til et asfaltmekka for både børn, unge og voksne. Her kan alle mødes på tværs af generationerne og dyrke gadeidræt som fx streetbasket, parkour, graffiti, gadefodbold, scoot, streetart, skate og streetdance.

Asphalt Mekka, Lounge Mekka, Dance Mekka & Concrete Mekka

Et mekka for enhver gadesmag

GAME Streetmekka Esbjerg har alt, hvad du kan drømme om af gadeidrætsaktiviteter. Her er alt fra et Asphalt Mekka, hvor du kan spille streetbasket, -fodbold og hockey. Der er Lounge Mekka, hvor du kan chille og hænge ud med vennerne. Du kan skærpe dine dansemoves i Dance Mekka, du kan skate og øve dine parkour-skills rundt i Concrete Mekka. Aktiviteterne strækker sig gennem hele den gamle remise og i området udenfor.

Sammen med andre - eller bare dig

Deltag på egen hånd eller til åbne træninger

I GAME Streetmekka Esbjerg kan du både træne på egen hånd eller deltage i de åbne træninger. Du behøver ikke tilmelde dig træningerne, hvis du er medlem af GAME, dukker du bare op.

Se ugeskemaet med de åbne træninger

Priser og medlemskab

Skal du være medlem?

Når du skal benytte faciliteterne hos GAME Streetmekka Esbjerg kan det være en fordel at være medlem af GAME, så bliver det nemlig billigere. Du kan bare melde dig ind første gang, du besøger stedet. Når først du er medlem kan du bruge alle faciliteter enten gratis eller til reduceret pris afhængig af medlemskab. Du kan også kvit og frit deltage i de mange forskellige træninger, der er i huset.

Vidste du...

…at når først du er medlem og har betalt entré, så kan du deltage i alle workshops og træninger. Du behøver end ikke at melde dig til, du dukker bare op!

Friday Jams

Kom med til Friday Jams

Den første fredag i måneden kan du komme og deltage i FRIDAY JAM på asfalten. Her er forskellige turneringer, konkurrencer og workshops.

Hold øje de fede events på GAME Streetmekka Esbjergs facebookside

Skal din næste arrangement være lidt mere street?

Book de unikke rammer til fest og konference

Skal du holde børnefødselsdag, konference, møde, undervisning, events eller workshops så er du sikker på helt unikke omgivelser hos GAME Streetmekka Esbjerg.

Læs mere om at booke faciliteterne her

For hele familien

Tip til børnefamilierne

Forældre må gerne være i huset sammen med deres børn. Det er gratis, hvis ikke de deltager i aktiviteterne. Der må gerne medbringes mad og drikke, som kan nydes i loungeområdet. Der kan også købes mad, snacks og drikke i caféen.