Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Ribe-Esbjerg HH

Er du vild med herrehåndbold på absolut topniveau, så tag med ud og støt herrerne fra Ribe-Esbjerg HH, der spiller hjemmekampe både i Esbjerg og Ribe.

Siden etableringen i 2008 er det kun gået én vej for håndboldherrerne fra Ribe-Esbjerg HH – og det er fremad og opad.

Derfor er du også garanteret drønspændende kampe i både Esbjerg og Ribe, hvor holdet møder landets absolut bedste hold flere gange om året.

Kampe og billetter

Der er fart over feltet, når håndboldherrerne fra Ribe-Esbjerg HH indtager håndboldbanen, for det er lykkes klubben at indfri målet om at spille med i slutspillet i landets absolut bedste herre-liga.

Hjemmebanerne

Blue Water Dokken og Ribe Fritidscenter

Som navnet indikerer, så har Ribe-Esbjerg HH ikke bare én, men hele to hjemmebaner. REHH spiller hjemme både i Blue Water Dokken på Gl. Vardevej i Esbjerg og i Ribe Fritidscenter. Det giver dig en fantastisk mulighed for at være helt tæt på banen og spillerne i heksekedlen i Ribe, hvor der er plads til 1700 tilskuere, mens der er mulighed for endnu flere på lægterne i Blue Water Dokken i Esbjerg, hvor der er plads til hele lige knap 3600 tilskuere.

Fanklubben

Blue Vikings

Har du lyst til at være med til at skabe ekstra god stemning på lægterne til Ribe-Esbjergs hjemmekampe, så kan du melde din ind i klubbens officielle fanklub, Blue Vikings. Fanklubben arrangerer også busture til holdets udekampe.

Prøv selv kræfter med sporten

Ribe HK og SGI-Håndbold

Er du eller dine børn vilde med håndbold, så skal I da ud og selv prøve kræfter med sporten. Ribe-Esbjerg HHs to moderklubber Ribe HK og SGI-håndbold står for klubbernes ungdomshold, og her hold for både drenge og piger helt fra U5.

Klubbens historie

Ribe-Esbjerg HH A/S blev etableret tilbage i 2008 for at flytte herrehåndbolden i Esbjerg Kommune op på eliteniveau. Klubben blev etableret som en overbygning på de to moderklubber Ribe HK og SGI-håndbold. REHH har fra start haft et stort fokus på drengehåndbold og talentudvikling. Ribe-Esbjerg HH startede i 2. division og siden da er det bare gået frem ad. Holdet rykkede op i år ét og efter tre år i 1. division har det heddet liga siden 2012.

Adresse

Blue Water Dokken, Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg

Ribe Fritidscenter, Sportsvej 8, 6760 Ribe