Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Svømmestadion Danmark

Er I på udkig efter en hyggelig familieudflugt i læ for vejrets luner, så er Svømmestadion Danmark et oplagt udflugts mål. Her er der masser af muligheder for, at ungerne kan brænde noget krudt af i vandet, mens mor og far kan slappe af i det romerske bad.

Uanset om I er til vilde vandrutsjebaner, forhindringsbaner på vand, udspring, spa og sauna, bølger eller bare gerne vil svømme nogle baner, så er Svømmestadion Danmark stedet for vandhunde i alle aldre.

Svømmestadion Danmark råder også over et stort konkurrencebassin på 50m, hvor du kan forbedre dine svømmefærdigheder.

Når først entréen er betalt, kan I bare slå jer løs i de mange forskellige bassiner og bruge faciliteterne i det romerske bad.

Masser af sjov for hele familien

Lagunen for de mindste

I Svømmestadion Danmark finder I masser af muligheder for børnene uanset alder. Her er et lavvandet laguneområde til de mindre børn med masser af legeredskaber. Ligesom I bare kan hygge jer og måske øve jer i at blive verdensmestre i svømning i varmtvandsbassinet.

Aktiviteter for de større børn og unge

For de lidt større børn er der flere store vandrutsjebaner, modstrømskanal, bølgebassin og forskelligt vandlegetøj. Der er et aktivitetsbassin, hvor mor og far kan udfordres i fx vandpolo eller hvad med en tur på forhindringsbanen, hvor I en gang for alle kan få afgjort, hvem der er hurtigst...

Vidste du…

…at, der er 600 omklædningsskabe i Svømmestadion Danmark. De er fordelt i både herre-, dame og familieomklædningen. Her bruger du bare din billet til at låse skabet.

På jagt efter et adrenalinkick?

De vilde rutsjebaner

Der er flere store rutsjebaner fordelt rundt i hele Svømmestadion. Den Gamle Rutsjebane er 6 meter høj og tager dig med ud på en 54 meter lang tur, hvor du kan se om du kan sætte dagens bedste tid. Du kan også prøve Det grå dyb, der er en ca. 90 meter lang rutsjetur i et lukket rør, der sender dig både udenfor og ind i varmen igen. Er du helt vild med det store sug i maven, så skal du prøve jump sliden, Den blå kanon. Her skal du op i 5-meter tårnet og tage turen næsten lodret, før du bliver skudt ud i bassinet igen.

Udspring for de modige

Kan du ikke få spænding nok, så kan du prøve kræfter med udspringsområdet, der ligger i den bagerste ende af konkurrencebassinet. Her kan du både træne dit hovedudspring eller du kan prøve kræfter med enten 1- og 3-meter vipperne. Er det ikke nok for dig, så kan du tage turen helt op i det 5 meter høje udspringstårn. Turen op kræver en stor portion jernvilje, men bagefter er det ”besværet” værd.

Romersk Bad

Nyd et frirum fra hverdagens stress og jag

Trænger du til et hvil fra de vilde rutsjebaner, så sænker stressniveauet sig straks, når du bevæger dig ind i det romerske bad. Her kan du løsne musklerne i spaen eller i det varme bassin. Du kan nyde både dampbad eller en tur i sauna. Er du frisk tager du en dukkert i det kolde bassin. Af og til er der også mulighed for at deltage i saunagus i det romerske bad.

Særlige Events

Der bliver jævnligt holdt forskellige arrangementer i Svømmestadion Danmark som for eksempel Aqua Disco eller Svømmestadion After Dark, hvor I får en oplevelse lidt ud over det sædvanlige.

Besøg også Esbjerg Spa og Wellness

Mulighed for flere forskellige behandlinger

På toppen af Svømmestadion Danmark ligger Esbjerg Spa & Wellness. Det er en skøn oase af fred, ro og harmoni. Her kan du stresse af, komme til kræfter og finde den indre ro og balance. Der er flere behandlinger og arrangementer i løbet af året. Der skal købes særskilt billet til Esbjerg Spa og Wellness.

Adresse

Svømmestadion Danmark, Gl. Vardevej 60, 6700 Esbjerg

 

Billederne

De smukke billeder er taget af Sport & Eventpark Esbjerg.