Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Ribe Svømmebad

Slå vejen forbi Ribe Svømmebad, hvis du kan lide at svømme baner, er til vandsjov med familien eller har lyst til at prøve kræfter med AquaPunkt.
Ribe svømmebad er det helt rigtige sted for alle vandhunde. 

Masser af motion og træning

Svøm baner og prøv AquaPunkt

Hvis motion og træning er noget for dig, kan du udforske det 25-meter lange sportsbassin, hvor du kan svømme baner og dyrke vandfitness. Du kan fx give den gas til AquaPunkt, hvor du laver øvelser i vand. Det er en utrolig skånsom træning, der styrker din krop og lindrer gener. 

Du kan også hoppe ud fra vipperne på 1 og 3 meter og det store tårn på 5 meter. Mærk adrenalinen pumpe i kroppen, når du flyver gennem luften og lander i vandet. 

Uanset om du er nybegynder eller erfaren svømmer, er sportsbassinet et oplagt sted at forbedre din teknik og opbygge styrke og udholdenhed, så hop i vandet og nyd det!

Vandsjov for børnene

Masser af leg i børnebassinet

Er du mere til sjov og leg, er børnebassinet på 1 meters dybde det oplagte sted.
Lad dig friste af vandlege, der tiltrækker både børn og barnlige sjæle. Det er underholdende og bringer de helt store smil frem hos alle aldre. 

Børnebassinet er særligt populært til børnefødselsdage, hvor venner og veninder hygger sig i bassinets bølger, og slutter af med noget lækkert til de sultne maver. 

En tryg oase for de helt små

Hygge i soppebassinet

Vi passer godt på de helt små, som trygt kan plaske rundt i soppebassinet, der blot er 30 cm. dybt og 31 grader varmt.
I den trygge oase kan de for alvor udfolde sig og lære, hvad det vil sige at være i svømmehal.

Hør latteren fra dit barn, når vandets plasken rammer ansigtet og nyd øjeblikket, hvor I sammen leger og udforsker vand. 

Stil sulten i cafeen

Mad og drikke til helten

Uden mad og drikke duer helten ikke - og særligt ikke efter en god svømmetur. Hos Ribe Svømmebad går du heldigvis ikke sulten hjem. Du kan købe snacks, slushice og pomfritter både inde i svømmehallen og ude i cafeen bagefter. 

Adresse

Ribe Svømmebad 
Seminarievej 25
6760 Ribe