Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Team Esbjerg

Er du klar til håndbold i absolut verdensklasse, så tag et smut i Blue Water Dokken på Gl. Vardevej i Esbjerg, hvor håndboldkvinderne fra Team Esbjerg har hjemmebane.

Selvom Team Esbjerg er en ung klub, så har kvinderne gang på gang bevist, at de hører til i den absolutte top i både dansk og international kvindehåndbold.

Her bliver kæmpet til sidste slutfløjt og på lægterne er du garanteret verdensklasse håndbold med modstandere fra både ind- og udland.

Byens stolthed

De flotte resultater

Team Esbjerg har siden de i 1994 blev en fast del af landets bedste kvindelige håndboldrække vundet ligaen tre gange i 2016, 2019 og 2020 og fået sølv to gange i 2015 og 2022. I 2022 nåede klubben tilmed i semifinalen i EHF Champions League. Ligesom de både i 2014 og 2019 har været i finalen i EHF Cup. Holdet råder over både flere spillere fra egen avl og flere landsholdsspillere fra blandt andet Danmark og Norge.

Kampe og billetter

Team Esbjergs høje niveau betyder, at der spilles kampe på både nationalt og internationalt niveau. Derfor kan du glæde dig til håndbold i absolut verdensklassen lige her i Esbjerg.

Hjemmebanen

Blue Water Dokken

Team Esbjerg har Danmarks største hjemmepublikum, og spillerne kan ikke klage, når de indtager banen i Blue Water Dokken. Her er der plads til 2620 siddende tilskuere, 959 på ståpladser og 22 kørestolsbrugere. Her er fanklubben The Red Phoenix klar til at fyre godt op under publikum, så modstanderne bliver blæst ud af banen.

Fanklubben

The Red Phoenix

Ingen elitehåndboldklub uden en fanklub og i Esbjerg hedder Team Esbjergs officielle fanklub The Red Phonix. Fanklubben er med til at skabe stemning til alle hjemmekampe, ligesom de arrangerer busture til holdets udekampe og klubaftner med fans, spillere og trænere.

Prøv selv kræfter med sporten

Team Esbjerg HK

Er du eller dine børn vilde med håndbold, så skal I da ud og selv prøve kræfter med sporten. Team Esbjerg Elitehåndbold er gået sammen med Team Esbjerg HK om talentudviklingen, og der er et væld af hold i Team Esbjerg HK fra U5 for både drenge og piger.

Klubbens historie

Klubbens historie

Team Esbjerg er en ung klub, der blev dannet i et samarbejde mellem de to gamle Esbjerg-klubber KVIK og EHK i 1991. Mange års sund og spændende konkurrence mellem de to hold blev omsat til en fælles indsats for at hæve håndboldniveauet i Esbjerg og skaffe byen et godt bud på et håndboldhold på højt nationalt niveau. Starten blev rent praktisk et Dame Senior og et Herre Senior hold med spillere fra de to ”moderklubber” i et spillerfællesskab og ikke i et klubfællesskab. Men det fungerede så godt, at man allerede i 1993 vedtog at danne klubfællesskabet Team Esbjerg.

Team Esbjerg bygger på fællesskab og stolthed over at repræsentere byen og området i toppen af dansk kvindehåndbold.

Adresse

Blue Water Dokken, Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg