Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Puls Parken

Er du vild med at være aktiv udenfor, så kig nærmere på mulighederne i Puls Parken i Esbjerg. Her finder du nemlig gode faciliteter til bl.a. padel og flexfodbold, og der er også plads til en hyggelig tredje halvleg.

Få sved på panden

Puls Parken er et udendørs sports- og aktivitetsområde midt i Esbjergs idrætsmekka på Gl. Vardevej, og her er der rig mulighed for at få sved på panden. Parken har udendørs baner til padel og fleksfodbold, som du kan booke online enten for en enkelt gang, via klippekort eller med et medlemskab af PULS – Sport & Motion. Det kan du blive klogere på her.

Vidste du…

at Puls Parken ligger lige på den anden side af vejen for byens store fodboldstadion, Blue Water Arena, den store hal Blue Water Dokken og Granly Hockey Arena. Så skal I slutte træningen af med at heppe på byens hold i f.eks. fodbold, håndbold eller ishockey, er I kommet til det rette sted.

Udfordringer for små og store

I Puls Parken finder du også et stort aktivitetsområde, der udfordrer både store og små. Her kan du styrketræne eller prøve kræfter med forhindringsbanen, og mange mødes i Puls Parken til fælles udendørs træning. Uanset hvad du skal du nok få pulsen op.

Nærmeste nabo til Puls Parken er Vognsbølparken, som er et stort, grønt åndehul i Esbjerg. Der er gode stier og ruter rundt i parken, og derfor er det oplagt at bruge Puls Parken som udgangspunkt for en gå- eller løbetur i skoven eller en tur på legepladsen.

Afslapning og hygge

Når I skal puste ud efter dagens dyst eller træning, er der god mulighed for at slappe af og hygge sig i Puls Parken. Både i det fri og under tag er der borde og bænke, og områdets grill er overdækket, så I kan lave mad uanset vejret. Der er toiletfaciliteter i Puls Parken, hvor du også kan parkere både bil og cykel.

Adresse:

Gl. Vardevej (lige over for Blue Water Arena)
6700 Esbjerg

'); }