Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Boulder Hulen

Er du vild med en god udfordring, så skulle du besøge Boulder Hulen i Esbjerg, hvor både børn og voksne kan prøve kræfter med indendørs klatring på klatrevægge i op til 4,5 meter højde.

Et særligt fællesskab

Hos det esbjergensiske klatrecenter Boulder Hulen bliver du en del af en klatreklub med et godt fællesskab.

Her kan alle både børn, voksne, øvede og nybegyndere give sig i kast med klatringens kunst og prøve at løse de forskellige problemer (veje) uden brug af hverken reb eller seler.

Ingen bånd der binder mig

Sikkerheden vejer tungt

Tykke madrasser under alle klatrevægge sikre at al klatring i Boulder Hulen foregår på sikreste vis, også selvom det er helt uden reb eller seler.

Klatring i alle sværhedsgrader

Alle kan være med i Boulder Hulen, hvor det ikke er nødvendigt at have tidligere erfaring med bouldering.

Problemerne, vejene du kan klatre, er inddelt i forskellige sværhedsgrader med forskellige farver tape, så du kan klatre efter dit eget niveau. Sværhedsgraderne er inddelt efter den danske standardskala med seks sværhedsgrader fra Dansk Klatreforbund. Grøn er den letteste og den grå er for eliten.

Åbningstider og priser

Boulder Hulen har åbent alle ugens dage. Det er muligt at betale både for en enkelt gang eller melde sig ind som medlem. Der kan også lejes klatresko.

Total Hygge Boulder

Den første lørdag hver 3. måned holder Esbjerg Boulderklub ”Total Hygge Boulder” i klatrecentret. Her kan du komme og opleve det fantastiske fællesskab, der er indenfor bouldersporten. Denne dag vil der blive skruet 4 nye problemer op på klatrevæggene, inden for hver af de seks forskellige grader.

Om aftenen er der mulighed for fællesspisning.

Adresse

Strandby Kirkevej 36, 6705 Esbjerg

Billeder

De smukke billeder er taget af Esbjerg Kommune på nær de sidste to, som  Carl Birkelund Olsen og Boulder Hulen har taget.