Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Oplevelser for børn og unge i Ribe

I Ribe er der et væld af spændende aktiviteter og naturområder, hvor børn og unge kan have det sjovt.

Riplay - Danmarks største legepark

Besøg Riplay hvor der er åben hele året rundt og alt er gratis. I kan fx prøve hele 20 rutsjebaner eller en 107 meter lang forhindringsbane.

Læs mere om Riplay

Ribelund

Området ved Ribelund er åbent for alle og rummer blandt andet en minidyrepark, en legeplads, et udsigtstårn og et museum, og en gang om året forvandles området til Ribelund Festivalen.

Læs mere om Ribelund

Sælsafari

Det er et imponerende syn, når du spotter flere hundrede sæler, der ligger og hviler sig på Vadehavets sandbanker. Vil du helt tæt anbefaler vi de guidede sælsafari-ture.

Læs mere om Sælsafari

Nyd udsigten fra toppen af Ribe Domkirke

Tag børnene med op i toppen af Borgertårnet i Ribe Domkirke. Se, om I kan tælle jer vej gennem de 248 trin, før I når toppen. Her er udsigten over Ribe og omegn helt fantastisk.

Læs mere om Ribe Domkirke

Tange Plantage

I Tange Plantage ligger en spændende skovlegeplads med en fangeborg i træ, gynger, vipper og en rutsjebane ind igennem en jordvold.

Læs mere om Tange Plantage

Tulipanfesten

Kom med til en af Danmarks største og mest traditionsrige byfester med tivoli, fest og musik og gå ikke glip af det flotte tulipanoptog gennem Ribes historiske gader.

Læs mere om Tulipanfesten i Ribe

Sommerferiesjov

Hver sommer arrangerer Esbjerg Kommune i samråd med de folkeoplysende foreninger i kommunen ”Sommerferiesjov”, som er et tilbud for børn og unge i alderen 0. – 10. klasse.

Læs mere om Sommerferiesjov

Ribe Dyrskue

Kom til Danmarks smukkeste dyrskue på den sidste fredag i juli. Her kan du opleve masser af dyr, underholdning og hygge.

Læs mere om Ribe Dyrskue

Legepladser i Ribe

Udforsk Ribes legepladser, der rummer noget for enhver legelyst - fra kæmpe legepladser med udfordrende klatrestativer og sjove rutsjebaner til de mindre legeområder med gynger og sandkasser.

Find jeres yndlingslegeplads i Ribe

Jul i Ribe

I Danmarks ældste by kan du og familien opleve den ægte, danske julestemning, som vi kender det fra historien om Peters Jul

Læs mere om Jul i Ribe

Børnetorvedag i Ribe

Hver onsdag i skolernes sommerferie er der børnetorvedag på Domkirkepladsen, hvor der er masser af sjov og aktiviteter for de små. Tag hele familien med og nyd en dag fyldt med sjov, leg og god stemning.

Find flere markeder

Ribe Svømmebad

Slå vejen forbi Ribe Svømmebad, hvis du kan lide at svømme baner, er til vandsjov med familien eller har lyst til at prøve kræfter med AquaPunkt. Ribe svømmebad er det helt rigtige sted for alle vandhunde.

Læs mere om Ribe Svømmebad