Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Oplev Danmarks største legepark

Besøg Danmarks største legepark i Ribe. Riplay er åben hele året, alt er gratis, og I kan fx prøve hele 20 rutsjebaner eller en 107 meter lang forhindringsbane.

"Skal vi lege?"

Det må næsten være noget af det, børn oftest spørger om. Og med Riplay - det kæmpestore slaraffenland af en legeplads i Ribe - er der rig mulighed for at lege på livet løs - og der er lidt for enhver smag og alder. 

Skal I med hen og lege? 

Oplev Børnenes Ribe

Kalder alle legebørn

Kender du et barn, der er vild med at klatre, gynge, rutsje, snurre rundt og alt det andet sjove, man kan kaste sig ud i på en legeplads. Så er Riplay det helt rette sted at tage hen. Det er nemlig Danmarks største legepark, hvor alle aktiviteter ovenikøbet er gratis.

Kæmpe legeplads med inspiration fra Ribe by og natur

En verden af leg

I Riplay kan børnene gå på opdagelse i en 12.500 kvadratmeter stor verden af leg, læring og bevægelse. Parken har en forhindringsbane på hele 107 meter, 400 meter løbebane, 20 rutsjebaner og eventyrlige legetårne. Man kan også gynge, vippe, gå armgang, balancere, tage en tur i svævebanen og blive helt rundtosset.

Rundt i parken er der små lydklip om Ribes historie, som I også møder, når I leger i Riberhus Slot, kravler i Stormflodssøjlen, svæver som fugle i Vadehavsområdet, bestiger Galgebakken eller spiser madpakker i Vikingehusene.

Leg med den grønne energi

Genbrugte sportssko og grøn energi

Riplay er bygget med et grønt hjerte, og f.eks. er faldunderlag og løbebane lavet af 24.000 genbrugte sportssko. Børnene lærer også om bæredygtig energi, når de i nogle af aktiviteterne selv kan skabe energi til at lade mobiltelefonen op.

Man bliver aldrig for gammel til at lege

Voksne er velkomne i børnenes univers

Det er ikke for sjov, at Riplay også hedder Børnenes Ribe, for legeparken er børnene univers, men voksne og store legebørn er selvfølgelig også velkomne. Der er sørget for hyggelige kroge og madpakkehuse, hvor I kan hygge jer, slappe af eller måske tage et lille hvil fra legen. I skal bare huske selv at tage madpakker og drikkevarer med.

Flere oplevelser venter lige om hjørnet

Ribes særlige charme

Riplay åbnede i sommeren 2022 og ligger centralt i Ribe, så benyt jer af muligheden for at opleve den helt særlige charme og atmosfære i Nordens ældste by. Ribe har et sprudlende kulturliv og masser af aktiviteter for enhver smag og alder, og du kan også udforske det unikke naturområde ved Vadehavet, der både er nationalpark og Unesco Verdensarv.