Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Markeder i Esbjerg Kommune

Kom og oplev stemningen på markederne i Esbjerg Kommune. Der er noget for enhver smag, hvad enten du er på udkig efter udsøgte råvarer, er vild med vikinger og rollespil eller har lyst til at gå på skattejagt på loppemarkeder. 

Markedsdage ved Esbjerg Rådhus

Duften af friske råvarer i en labyrint af boder

Træd ind i det velduftende marked fyldt med udsøgte delikatesser som frisk fanget fisk og ost, mens du lader dig betage af det kreative håndværk og de smukke tekstiler. Find dine favoritter, og tag et stykke af markedets stemning med hjem.

Hver onsdag kl. 8.30 - 13.00 og lørdag kl. 8.30 - 15.00.

Du finder markedet foran rådhuset på Torvegade 74, 6700 Esbjerg.

International Vikingemarked

Tag med tilbage i tiden og oplev en verden af vikinger. Markedspladsen summer af liv, når vikinger, håndværkere, krigere, bueskyttere, ryttere, gøglere og købmænd valfarter til Ribe for at deltage i det internationale vikingemarked.

Læs om Ribe Vikingecenter

Torvedag i Ribe

Find unikke skatte på sommerens loppemarked på Skibbroen i Ribe. Hver onsdag i sommerperioden kan du gå på opdagelse blandt boder fyldt med skønne loppefund. Her er der mulighed for at gøre en god handel og finde helt unikke skatte.

Se flere oplevelser i Ribe

Børnetorvedag i Ribe

Hver onsdag i skolernes sommerferie er der børnetorvedag på Domkirkepladsen, hvor der er masser af sjov og aktiviteter for de små. Tag hele familien med og nyd en dag fyldt med sjov, leg og god stemning.

Find flere oplevelser til børn i Ribe