Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Skøjtesøen Bramming

Uanset om du er til en hyggelig gåtur rundt om søen, bare gerne vil nyde dyrelivet eller du vil have ungerne med ned og fange haletudser, så er Skøjtesøen i Bramming det perfekte sted til din næste udflugt.

Pust ud og nyd naturen

Hyggelig grøn oase

Området ved Skøjtesøen er en lille grøn oase midt i Bramming. Tæt på byens fritidscenter og omkranset af fodboldbaner og grønne omgivelser er området oplagt at besøge på en hyggelig udflugt i hverdagen eller på en fridag.

Det Danske Spejderkorps ”Kaj Lykke Gruppen” holder til i spejderhuset ved søerne og bruger plænen foran huset til forskellige aktiviteter. Blandt andet arrangerer de her Sankt Hans bål for hele byen.

Skøjtesøens lillebror

Ishockeysøen

Skøjtesøen blev anlagt i midten af 1950’erne, hvor det lave vand blev brugt som en soppedam om sommeren og til at skøjte på om vinteren. Da det blev moderne at spille ishockey, blev Ishockeysøen etableret. Derfor har den også sin firkantede form. I dag er hele området bundet sammen af en sti, som bruges af mange til både gå- og løbeture.

Handicapvenlige stier

Få pulsen op

Stien rundt langs de to søer er 500 meter lang, og for hver 100 meter er der en markering, så du rigtig kan få pulsen op og trænet intervalløb. Underlaget er stabilt, så du også kan nyde turen rundt om søerne, uanset om du er dårligt gående, har kørestol eller barnevogn med.
Bramming Lokalråd har sørget for lys omkring søerne, så du også kan gå tur her om aftenen.

Nyd mad- og drikke i naturskønne omgivelser

Tag madpakken med

Trænger du til en pause på gå- eller cykelturen, er der plads til et hvil ved søerne, og du kan fordrive tiden med at finde spiselige bær og nødder i buskene. Her er også etableret et hyggeligt madpakkehus, hvor I er velkomne til at slå jer ned med jeres medbragte mad og drikke.

Hold øje med skiltene

En hyggelig skøjtetur

Hvis vejret er koldt nok om vinteren, indbyder Skøjtesøen selvfølgelig til en tur på skøjter. Desværre kan det være forbundet med livsfare at bevæge sig ud på isen, hvis den ikke den er tyk nok. Kommunen holder øje med isens tykkelse, og der vil være tydelige skilte, der viser, hvis og når du må færdes på isen. Det er derfor kun i helt særligt tilfælde tilladt at færdes på isen. Der vil være tydelige skilte, som viser, hvis færdslen på isen er tilladt.