Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Legepladser i Bramming og omegn

Legepladserne i Bramming og omegn er et kærkommet åndehul med sjov og leg for både børn og voksne. Fra farverige gyngestativer til udfordrende klatrestativer og naturinspirerede områder er der noget for enhver smag. Uanset om I udforsker legehusene eller kaster jer ud ad rutsjebanerne, venter der jer glæde og gode minder. 

Legepladser i Bramming og omegn

Legeplads i lystanlægget

Legepladsens to klatretårne lægger op til røver-soldaterleg. Røverne bor i skoven, og turen til røverhulen går i susende fart på svævebanen mellem bøgetræerne. De mindste har deres eget sted med legekrat, legehus, gynger og klappefigurer.

Find legepladsen i lystanlægget

Engparkens legeplads

Legepladsen blev indviet i starten af 2023 med mange nye legeredskaber. Udforsk det nye legestativ, balancebommene, klatretårnet og gyngestativet, der indbyder til mange timers sjov og ballade.

Find legepladsen mellem Engparken og Høe Bæk

Gyvelvejs legeplads

I det grønne område ved Gabelsparken og Porsholtparken kan I gå på opdagelse i den nye legeplads fra 2023. Her kan børnene give den gas på svævebanen og gynge helt op til himlen.

Find legepladsen mellem Gabelsparken og Porsholtparken

Jasminvej legeplads

Med to forskellige gyngestativer, en spændende forhindringsbane, et charmerende legehus og en forrygende rutsjebane er der lagt op til timers sjov. Se børnene suse gennem luften på gyngestativerne og udfordre motorikken på forhindringsbanen!

Find legepladsen på Jasminvej

Legeplads i Grimstrup Krat

På kratpladsen i skovbrynet kan børnene give den gas på naturlegepladsen. Kravl op på de store kampesten, udfordr motorikken på balanceredskaberne eller sus op i klatretårnet. Når krudtet er brugt, kan I tage en pause i hængekøjerne eller nyde madpakken.

Find legepladsen i Grimstrup Krat, Årre

Legeplads i Verdensskoven

Sandbassinerne er formet som Sydamerika og Afrika, og I kan møde en krokodille eller klappe en løve – i træ altså. Legeredskaberne er utraditionelle og udfordrer fantasien, men børnene finder hurtigt ud af, at der er balance-, klatre- og rutsjeredskaber.

Find legepladsen i Østparken, Gørding

Naturlegeplads i Endrup

Naturlegepladsen er både for store og små børn. Prøv balancegangen, fugleredegyngerne, kravlenettet, armgangsringene eller de besværlige balanceklodser. Her kan I give den gas og få brændt krudt af i naturskønne omgivelser.

Find legepladsen mellem Endrups bålhytte og Sneum Å

Østertoftens legeplads i Store Darum

Besøg Darums bedste legeplads, hvor der er lidt for en hver smag. Der er rutsjebane, fuglerede-gynge, karussel, tunnel, pile-labyrint, sandkasse og sågar klappehøns. De store kan slå sig løs på fodbold-, hockey eller basketballbanerne.

Find legepladsen ved at følge stien på højre side af Østertoften 81

Valmuemarkens legeplads i Gredstedbro

Legepladsen er fuld af legeaktiviteter - prøv vippedyrene, gyngerne, klatrestativet og legesystemerne. Det er stedet for store smil og grin i Gredstedbro og bestemt et besøg værd. Billedet er fra LEDON A/S, som har stået bag opførelsen af legepladsen.

Find legepladsen ved Valmuemarken

Vestparkens legeplads i Jernved

Legepladsen emmer af sjov og ballade med de udfordrende legeredskaber. Prøv balancebommene og klatrenettet eller få sug i maven på gyngerne. De mindre børn kan hygge sig i legeområdet, der både har rutsjebane, klatrenet, klatrevæg samt sandkasse.

Find legepladsen ved Vestparken i Jernved