Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Events for børn og unge

Fantasyfestival, Vestkystløb, Esbjerg Kids Challenge, Tulipanfest, Marbækdagen og kulturnat er bare nogle af de events som børn og barnlige sjæle kan glæde sig til.

KLAP - teaterfestival for små og store

Oplev en uge fuld af teatermagi, når verdens største børneteaterfestival rykker ind i hele kommunen

Læs mere om KLAP-festivalen

Ribe Dyrskue

Kom til Danmarks smukkeste dyrskue på den sidste fredag i juli. Her kan du opleve masser af dyr, underholdning og hygge.

Læs mere om Ribe Dyrskue

Extreme Kids Challenge

Nu er det ungernes tur til at vise de voksne, hvor seje de er. I bestemmer selv, om I vil løbe ruten på 3 km eller I nupper den på 5 km. Uanset hvad, så BLIVER DET HÅRDT at gennemføre Extreme Kids Challenge, men vi lover, at det også bliver mega fedt.

Læs mere om Extreme Kids Challenge

Fantasyfestival - mærk magien sprudle i Esbjerg

I september indtager magien Esbjerg. Her er der mulighed for at træde ind i en verden fyldt med magi og fantasi, samtidig kan du dufte kandiserede æbler og høre musikken der spiller, når du besøger markedspladsen.

Læs mere om Fantasyfestival

Kulturens Døgn i Esbjerg

Oplev de mange gratis kulturelle oplevelser for både store og små. Om det er nat-tur på museum, ballet eller teater på Kulturskolen, musik og lydkunst på Musikkonservatoriet eller graffiti-workshop på GAME Streetmekka.

Læs mere om Kulturens Døgn i Esbjerg

Kultureksplosion i Esbjerg Festuge

Glæd dig når Festugen sætter byen på den anden ende med fest og farver. Esbjergs kreative ildsjæle, foreninger og kulturtilbud disker op med musikoplevelser, containerkunst, magi gaden og børnene indtager Torvet.

Læs mere om Esbjerg Festuge

Kulturnatten i Bramming

Historien om en af Danmarks flotteste stationsbyer og Esbjergs tredje største by inviterer alle sammen til Kulturnatten i Bramming. Her vil være foreningsliv, spejder og kor, veterantog, musik og meget mere, sprudle af liv og indtage Bramming med storm.

Læs mere om Kulturnatten

Ribes Kulturnat

I efterårsferien skal I finde jeres lommelygter frem og gøre jer klar med fakler og bål. Ribe inviterer alle til Kulturnatten i Danmarks ældste by som gemmer på mystik og hemmeligheder. Byen vækkes til live i latter og gys.

Læs mere om Ribes Kulturnat

Foreningernes Dag

I den første weekend i september inviterer Esbjerg Cityforeningen i samarbejde med kommunens foreninger til Foreningernes Dag. Der vil være noget for enhver smag, samt du har muligheden for at stifte nye uforglemmelige venskaber.

Læs mere om Foreningernes Dag

Isdisco

”Ice ice baby…” Toppen af de sjove vinteraktiviteter er isdisco. Her vil der være en festlig aften med høj musik, lysshow, og hele Granly vil være pyntet op. Det er et alkoholfri event, men der er masser af mad og sodavand.

Læs mere om Isdisco

Jul i Ribe - Danmarks ældste by

I Ribe kan hele familien opleve den ægte danske julestemning. Det er muligt at besøge de hyggelige julehytter. Man kan få tur i hestevogn og komme med på vægterture. Men det vigtigste er at børn og unge kan vække selveste julemanden.

Læs mere om Jul i Ribe

Julehyttebyen

I julen bliver magien vækket til live på grund af den smukke stemning. I julehyttebyen er der magi udover det sædvandlige, da det er muligt at få gløgg, æbleskiver og pandekager. Hvis børnene bliver for længe i julehyttebyen, bliver de til nisser.

Læs mere om Julehyttebyen

Juletræstænding på Esbjerg Torv

Oplev julemandens ankomst fra Dokhavnen og følg ham til Torvet. Her tænder julemanden Esbjergs juletræ på Torvet.

Læs mere om Juletræstænding

Marbækdagen

Marbækdagen byder på oplevelser ud over det sædvanlige. Du kan kigge på dyreliv i Vadehavet, du kan bage de bedste pandekager over bål, du kan være mesterskytte og vise at du er megasej. Hvis det ikke er nok, kan I køre vildt på mountainbikes i Marbæk.

Læs mere om Marbækdagen

Tulipanfesten i Ribe

Kom med til en af Danmarks største og mest traditionsrige byfester med tivoli, fest og musik og gå ikke glip af det flotte tulipanoptog gennem Ribes historiske gader. Tulipanfesten er et oplagt udflugtsmål for både børnefamilier, festglade unge og ældre.

Læs mere om Tulipanfesten i Ribe

Sommerbio

Hvem elsker ikke en god film, og så endda under åben himmel og med gratis popcorn? Til Sommerbio starter vi med en børnefilm på Torvet i Esbjerg. Vi glæder os til at se dig. Du må gerne tage mor og far med.

Tag med til Sommerbio

Børnenes Ønsketræ - opfyld julegaveønsker

Har du lyst til at gøre lidt særligt for andre i juletiden, så er Ønsketræet et rigtig godt sted at starte. På træet hænger nemlig julegaveønsker fra børn, der bor på døgninstitutioner i Esbjerg Kommune.

Læs mere om Ønsketræet

Vestkystløbet

I traditionstro er Esbjerg klar igen til at sende både børn, unge og ældre ud på en tur i den skønne natur i og omkring Vognsbølparken. Firmaer, familier og andet godtfolk har gjort Vestkystløbet til et samlingssted for alle, deltagere og tilskuere.

Læs mere om Vestkystløbet

SNIK SAKS SØNDAG

SNIK SAKS SØNDAG er et åbent og kreativt værksted for børnefamilier, hvor I kan hygge jer med kunsten som omdrejningspunkt.

Læs mere om SNIK SAKS SØNDAG