Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Marbækdagen

Har du oplevet dyrelivet ved Vadehavet, haft kroppen med i en kunstoplevelse i naturen, smagt på lokale produkter eller kørt på mountainbike i Marbæk Plantage? Det er alt sammen lidt af det, du kan opleve til Marbækdagen i maj.

Kom og vær med til den årlige Nationalpark-/Marbækdagen, hvor I er sikret et væld af natur- og kunstoplevelser for hele familien.

Oplevelserne står i kø

Marbækdagen er en fantastisk dag ved Myrthuegård og i Marbæk Plantage, hvor hele familien får mulighed for at prøve kræfter med et væld af nye oplevelser. I kan både kigge på dyrelivet i Vadehavet, finde ud af, hvem der steger den bedste pandekage over bål, se hvem der er familiens mesterskytte og meget, meget mere. Hvert år er der et nyt tema, så der er en rød tråd gennem hele dagens oplevelser.

Mød de mere end 150 frivillige

Nationalpark-/Marbækdagen tager altid udgangspunkt fra Myrthuegård. Du kan gå tur fra gården og ud i Marbæk Plantage, hvor I møder de mere end 150 frivillige fra foreninger, organisationer samt venner af Myrthuegård, der gør alt hvad de kan for, at Marbækdagen bliver en dag fyldt med et væld af både natur- og kulturoplevelser for både børn og voksne. 

Vidste du…

at du fra gården kan komme med på tur i plantagen med Naturbussen. Bussen laver guidede ture hele dagen.

Tag madkurven med

Selvom der er masser af smagsprøver hos nogle af de mange lokale producenter, der udstiller til Marbækdagen, så er det oplagt at tage madkurven med. Den kan I både nyde ved et af de mange borde-bænkesæt ved Myrthuegård eller på et tæppe ude i naturen.

Sæt kryds i kalenderen

Den traditionsrige Marbækdag er altid en søndag i maj, og i 2023 kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen den 14. maj 2023.

Nationalpark-/Marbækdagen

Esbjerg Kommunes natur- og kulturformidling, MYRTHUE, har siden 1995 arrangeret Marbækdagen en gang om året. I 2017 blev Nationalpark Vadehavet koblet på som partner, og siden da har Marbækdagen heddet Nationalpark-/Marbækdagen.

Nationalpark-/Marbækdagen arrangeres af MYRTHUE i samarbejde med Nationalpark Vadehavet samt Skovafdelingen i Esbjerg Kommune.

 

'); }