Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Kongekampen

Er du studerende i Esbjerg, lidt af et konkurrencemenneske og vild med at hygge med dine studiekammerater, så er Kongekampen lige noget for dig. Her dystes der i maj i en kæmpe stor dodgeball-turnering og til december i en stor indendørs fodboldturnering, og det er selvfølgelig håneretten og en flot pokal, der er på spil.

Alle studerende i Esbjerg er inviteret med til et brag af en fest, når Kongekampen sender byens videregående uddannelser ud i et nervepirrende opgør om håneretten og den flotte pokal.

Til maj dystes der under åben himmel i en stor dodgeball-turnering i Pulsparken i Esbjerg, mens der i efterårssemestret dystes i en stor indendørs fodboldturnering i Kongekampen Studiebold hos UC Syd.

Psst… er du over 18 år er du meget velkommen til at komme forbi og heppe på de forskellige hold og deltage i efterfesten.

En festlig dag i Pulsparken

Kampen om håneretten

Kongekampen byder i maj måned alle de studerende op til en stor dodgeball-turnering i Pulsparken på Gl. Vardevej, hvor der selvfølgelig dystes om håneretten, men selvfølgelig også for at skabe et godt studiemiljø på tværs af alle byens videregående uddannelsesinstitutioner. Holdene er udklædte og en DJ sørger for festlig stemning på pladsen, hvor en stor efterfest ryster de studerende endnu bedre sammen.

Er din indre dodgeball-djævel tændt?

Tilmeld dit hold

Er du tændt af en indre dodgeball-djævel, så skal du da have samlet et hold, så I kan deltage i årets Kongekamp.

I kan tilmelde jer dodgeball-turneringen lige her.

Kongekampen Studiebold

For at der også sker noget i efterårssemestret har folkene bag Kongekampen udvidet konceptet med Kongekampen Studiebold hvert efterår, hvor de forskellige studier dyster i en indendørs fodboldturnering. Her spilles uden bander og med en futsalbold i 5 mod 5 kampe. Vinderen af Kongekampen Studiebold løber ikke kun med håneretten, men også med en plads i det store landsdækkende finalestævne.

Klar til at kæmpe for Esbjergs ære?

Tilmeld dit hold til Kongekampen Studiebold

Er du tændt af en indre futsal-djævel, så skal du da have samlet et hold, så I kan deltage i årets Kongekamp Studiebold.

I kan tilmelde jer futsal-turneringen lige her.

Afterparty

Mens en DJ sørger for musik og god stemning under Kongekampen, så fortsætter festlighederne til Kongekampen Afterparty, hvor nogle af landets største kunstnere kommer og optræder. Alle er inviteret med til efterfesten, så længe I er fyldt 18 år. Så inviter gerne alle vennerne med til Kongekampen Afterparty.

Hvem står bag?

Det er foreningen Social Aktivitet Mellem Studerende (SAMS), der står bag Kongekampen, og har gjort det siden den første dyst i 2013. SAMS er gået sammen med Dansk Arbejder Idrætsforbund, der arrangerer Studiebold stævner for videregående studerende i hele landet, for at arrangere Kongekampen Studiebold i efteråret.

Adresse

Pulsparken, Gl. Vardevej, 6700 Esbjerg