Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Esbjerg Fuzztival

Søger du årets fedeste rockfestival? Look no further - du har fundet den! Slip tøjlerne løs, slå håret ud, og tag til Fuzztival i Esbjerg til foråret.

Siger ord som FUZZ Stoner, Desert, Doom og Heavy Psych dig noget? Så er Esbjerg Fuzztival lige noget for dig!

Rock der spiller

Esbjerg Fuzztival tog sit indtog første gang i 2018 med seks bands, og allerede i 2019 udvidede de til to festivaldage, fordi det var så populært. Fuzztival er en non-profit festival, som bliver arrangeret af de mest passionerede musikelskere i byen. Du kan derfor være sikker på, at musikken sidder lige i skabet.

Vidste du...

...at Esbjerg Fuzztival ofte søger frivillige? Kunne du tænke dig at være med til at skabe en af Esbjergs fedeste rockoplevelser for musikglade besøgende, så hop ind på deres hjemmeside øverst eller nederst på denne side, og læs mere.

En rockfestival for alle

Esbjerg Fuzztival er for alle - både for dig, som har besøgt flere rockfestivaler, end du kan tælle, og for dig, der ikke ved så meget om det, men måske har lyst til at opleve andre musikgenrer, end du normalt lytter til.

Når du ikke headbanger ved scenen, kan du få stillet sulten og slukket tørsten uden for teltet, mens du samler energi til næste kunstner.

Scroll videre til nederst på siden for at få et smugkig på Esbjerg Fuzztival.

Adresse:

Huset, Finsensgade 1, 6700 Esbjerg

Her er de smukke billeder fra:

  • Billede ved afsnit Rock der spiller: Credit Jan Vestergren Laursen
  • Billede ved afsnit En rockfestival for alle: Credit Jan Vestergren Laursen
  • Videoen Tag et smugkig på Esbjerg Fuzztival nedenfor: Credit Esbjerg Fuzztival
'); }