Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Kunstrunden Sydvestjylland

Hvert år i påsken kan du opleve et væld af kunst, kunstnere og værksteder på Kunstrunden Sydvestjylland, hvor dygtige kunstnere i hele området åbner dørene op for gæster.

Er du glad for kunst? Vidste du, at du kan lave dit helt eget kunst road trip i Sydvestjylland hvert år?

Til Kunstrunden Sydvestjylland kan du opleve lækre tekstiler, smukke fotos, unik glaskunst, og billedskønne malerier.

Hvis du er til kunsthåndværk – så markér Kunstrunden i din kalender hver påske. Her kan du virkelig opleve både kunst og kunstnere i Sydvestjylland på helt nært hold.

Kunstmekka

Kom hele vejen rundt

På Kunstrunden Sydvestjylland kan du møde et væld af forskellige kunstnere og udstillere i deres gallerier og værksteder, hvor de byder inden for til en masse kunst – og ofte en god kop kaffe.

Der er kunstnere at besøge inden for mange forskellige genre, så det er bare at udvælge dine favoritter – eller måske du skal prøve at se noget helt nyt?

Vidste du...

… at kunsterne på Kunstrunden Sydvestjylland censureres de første to år, de deltager for at sikre den kunstneriske kvalitet for de mange besøgende.

Find vej på kunstrunden

Lav din helt egen rute

Når arrangørerne kender de mange adresser for årets udstillere, bliver der lavet et kort, der gør det nemt for dig at finde din helt egen rute til et vaskeægte kunst road trip.

Se kortet

Adresse:

Forskellige gallerier og kunstværksteder rundt om i Sydvestjylland. Se link til kort ovenfor.

 

Her er de fede billeder fra:

Alle billederne er tilsendt fra og krediteres til Kunstrunden Sydvestjylland eller Dansk Natur Design.