Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Leg og bevægelser

Madpakken er pakket, men hvilken legeplads eller aktivitet er bedst? Vi har gjort det let for jer og samlet de allerbedste aktiviteter lige her. Så skal I bare finde jeres favorit. God fornøjelse.

Svømmestadion Danmark

Der er underholdning for hele familien i Svømmestadion Danmark i Esbjerg. Uanset om du vil træne din svømmefærdigheder eller bare gerne vil boltre dig i bølgebassinet, prøve de vilde rutsjebaner, hygge i den lave lagune eller nyde roen i det romerske bad.

Læs mere om Svømmestadion Danmark

Riplay

Besøg Danmarks største legepark i Ribe. Riplay er åben hele året, alt er gratis, og I kan fx prøve hele 20 rutsjebaner eller en 107 meter lang forhindringsbane.

Læs mere om Riplay

GAME Streetmekka Esbjerg

Esbjergs gamle togremise er omdannet til et asfaltmekka for både børn, unge og voksne. Her kan alle mødes på tværs af generationerne og dyrke gadeidræt som fx streetbasket, parkour, graffiti, gadefodbold, scoot, streetart, skate og streetdance.

Læs mere om GAME Streetmekka Esbjerg

Kælkebakker

Når sneen er landet i Esbjerg, hvor er af alle steder de bedste kælkebakker, så man får det vildeste sus? Esbjerg Kommune har fundet fire steder, hvor der er garanti for sus og latter.

Læs mere om Kælkebakker

Isdisco

”Ice ice baby…” Toppen af de sjove vinteraktiviteter er isdisco. Her vil der være en festlig aften med høj musik, lysshow og hele Granly vil være pyntet op. Det er et alkoholfri event, men der er masser af mad og sodavand.

Læs mere om Isdisco

Sommerferiesjov

"Sommerferiesjov" er for alle børn og unge i alderen 0.-10. klasse. Børnene vil få afprøvet en masse forskellige idrætsgrene og foreningstilbud.

Læs mere om Sommerferiesjov