Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Leg og bevægelser

Madpakken er pakket, men hvilken legeplads eller aktivitet er bedst? Vi har gjort det let for jer og samlet de allerbedste aktiviteter lige her. Så skal I bare finde jeres favorit. God fornøjelse.

Legepladser

Der findes et væld af legepladser fordelt rundt i hele Esbjerg Kommune. Her finder du beskrivelser af nogle af dem, men sus endelig ud og find mange flere.

Læs mere om legepladser

Riplay

Besøg Danmarks største legepark i Ribe. Riplay er åben hele året, alt er gratis, og I kan fx prøve hele 20 rutsjebaner eller en 107 meter lang forhindringsbane.

Læs mere om Riplay

GAME Streetmekka Esbjerg

Esbjergs gamle togremise er omdannet til et asfaltmekka for både børn, unge og voksne. Her kan alle mødes på tværs af generationerne og dyrke gadeidræt som fx streetbasket, parkour, graffiti, gadefodbold, scoot, streetart, skate og streetdance.

Læs mere om GAME Streetmekka Esbjerg

Svømmestadion Danmark

Der er underholdning for hele familien i Svømmestadion Danmark i Esbjerg. Uanset om du vil træne din svømmefærdigheder eller bare gerne vil boltre dig i bølgebassinet, prøve de vilde rutsjebaner, hygge i den lave lagune eller nyde roen i det romerske bad.

Læs mere om Svømmestadion Danmark

Ribe Svømmebad

Slå vejen forbi Ribe Svømmebad, hvis du kan lide at svømme baner, er til vandsjov med familien eller har lyst til at prøve kræfter med AquaPunkt. Ribe svømmebad er det helt rigtige sted for alle vandhunde.

Læs mere om Ribe Svømmebad

Bramming Svømmehal

Bramming Svømmehal er klar med gode oplevelser for vandhunde i alle aldre. Her kan de små plaske i det lune vand, mens de mere vovede kan springe fra vipperne. Der er selvfølgelig også plads til en svømmetur.

Læs mere om Bramming Svømmehal

Sommerferiesjov

"Sommerferiesjov" er for alle børn og unge i alderen 0.-10. klasse. Børnene vil få afprøvet en masse forskellige idrætsgrene og foreningstilbud.

Læs mere om Sommerferiesjov

Spektrumparken

I Spektrumparken i Esbjergs østerby kan du både slappe af i det grønne og give den gas i parkens mange faciliteter.

Læs mere om Spektrumparken

Skøjtebanen på Torvet

å skøjtebanen på Torvet i Esbjerg kan du boltre dig på 1500 kvadratmeter is. Skøjtebanen byder på sjov og udfordringer, uanset hvor sikker du er på isen.

Læs mere om Skøjtebanen på Torvet

Kælkebakker

Når sneen er landet i Esbjerg, hvor er af alle steder de bedste kælkebakker, så man får det vildeste sus? Esbjerg Kommune har fundet fire steder, hvor der er garanti for sus og latter.

Læs mere om Kælkebakker

Isdisco

”Ice ice baby…” Toppen af de sjove vinteraktiviteter er isdisco. Her vil der være en festlig aften med høj musik, lysshow og hele Granly vil være pyntet op. Det er et alkoholfri event, men der er masser af mad og sodavand.

Læs mere om Isdisco
'); }