Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Kulturens Døgn i Esbjerg

Esbjergs engagerede kulturinstitutioner inviterer indenfor til et helt døgn fyldt med spændende oplevelser, musik, kultur og poesi.

Om I er til en natlig tur på museum, ballet eller teater på Kulturskolen, elektronisk musik og lydkunst på Esbjergs smukke Musikkonservatorie eller til graffiti workshop på Streetmekka, så er Kulturens Døgn i Esbjerg et overflødighedshorn af gratis kulturelle oplevelser for både store og små.

Kulturens Døgn i Esbjerg er en fantastisk måde at skyde børnenes efterårsferie i gang på med et væld af gratis oplevelser.

Kulturens Døgn finder i 2023 sted fra fredag d. 13. oktober kl. 16 til lørdag d. 14. oktober kl. 16.

Oplevelser for både store og små

Et døgn i kulturens tegn

Programmet for Kulturens Døgn skifter fra år til år, men indeholder for det meste både byvandringer i både byen og på dokhavnen, bogudsalg, fri entré på byens museer, lys på Kulturskolen, hvor eleverne viser både ballet, billedkunst, teater og musik, klassisk musik med Esbjerg Ensemble, koncerter og magiske oplevelser på Tobakken, elektronisk musik og lydkunst på Musikkonservatoriet, Opera i Musikhuset, højtlæsning på Biblioteket, yoga til livemusik og meget mere.

Historien bag et helt døgn med kultur

24 timers kultur

Der findes så meget fantastisk kultur i Esbjerg, at det ikke var nok med blot en enkelt Kulturnat til at nå at opleve det hele. Derfor besluttede gruppen bag i 2017 at udvide Kulturnatten i Esbjerg til Kulturens Døgn, så der er oplevelser for både børn, unge og ældre i et helt døgn. Det betyder også, at især børnefamilierne kan nå at få endnu flere magiske oplevelser.

De står bag Kulturens Døgn

Stærke kræfter står bag

Kulturens Døgn organiseres af en koordinatorgruppe med repræsentanter fra Esbjerg Byhistoriske ArkivEsbjerg KulturskoleHuset EsbjergMusikhuset EsbjergPlatformenGAME StreetmekkaSydvestjyske MuseerSyddansk MusikkonservatoriumEsbjerg KunstmuseumEsbjerg Kommunes Biblioteker og Esbjerg Ensemble.

Andre kulturaktører er velkomne til at bidrage med arrangementer under Kulturens Døgn. 

Vidste du...

… at du kan følge med i årets program til Kulturens Døgn på deres Facebookside fra september. Bare søg på Kulturens Døgn på Facebook, så finder du siden. 

Adresse:

Kulturens Døgn breder sig over hele Esbjerg centrum og Dokhavn.

 

Her er de smukke billeder fra:

Billederne på denne side er tilsendt fra arrangører af Kulturens Døgn

Topbillede: credit Kulturens Døgn

Billede ved afsnit om oplevelser: Syddansk Musikkonservatorium

Billede ved afsnit om historien: credit Esbjerg Museum

Billede ved afsnit om kulturaktører: credit Game Streetmekka